Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce spune Horia Brenciu despre Irina Rimes. De cand sunt colegi la Vocea Romaniei, relatia lor s-a schimbat

Playtech Playtech,
Ce spune Horia Brenciu despre Irina Rimes. De cand sunt colegi la Vocea Romaniei, relatia lor s-a schimbat

Majoritatea au putut observa ca, de la inceperea noului sezon, Horia Brenciu si-a expus cateva nemultumiri vizavi de colegii de la juriul de la Vocea Romaniei, dar nu si fata de Rimes. Ce spune marele artist despre relatia dintre cei doi? Comunicarea lor s-a schimbat enorm de cand sunt colegi. Horia Brenciu, despre relatia dintre . continuă pe Playtech

Ce salarii iau juratii de la Vocea Romaniei. PRO TV ii plateste regeste pe Tudor Chirila, Brenciu, Irina Rimes si Smiley

Juratii de la Vocea Romaniei nu doar ca au parte de noi experiente si de cunoasterea a unor posibili viitori colegi de breasla, dar si de o suma frumusica din partea sefilor Pro TV. Cu cat sunt platiti cei patru fantastici ai muzicii romanesti pentru prestatia la cel mai mare concurs de voci? Ce salariu .

Cu ce se ocupa sotia lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea Romaniei este foarte mandru de ea

Cu toate ca este extrem de expansiv si transparent la Vocea Romaniei si nu numai, Brenciu schimba tactica atunci cand este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna sa fie foarte atent la detaliile pe care le ofera si sa pastreze viata privata departe de ochii si urechile curiosilor. Cu ce se ocupa sotia sa .

Irina Rimes, moment de sinceritate cu Tudor Chirila, la Vocea Romaniei: Nu esti genul meu, Tudor!

Sicanari de inalta clasa la Vocea Romaniei! Daca editia din seara de astazi, 4 octombrie, a cuprins momente inedite si voci deosebite, a avut si un moment tensionat si extrem de sincera al Irinei fata de Tudor Chirila. Ce si-au spus cei doi? Irina Rimes, mai sincera decat niciodata fata de Tudor Chirila Irina Rimes .

GATA! Horia Brenciu a facut ANUNTUL dupa 5 ani de CASNICIE! SI EA iSI DORESTE ACEST LUCRU. Ce doi vor ... (GALERIE FOTO)

Horia Brenciu e casatorit de 5 ani cu sotia lui si traiesc o adevarata poveste de dragoste. Brenciu este pregatit de un nou pas in casnicia sa. Dupa cinci ani, cantaretul si sotia sa ar putea lua o dec.

La Vocea Romaniei, decizia a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu

Horia Brenciu a revenit la PrO TV, in juriul de la Vocea Romaniei. Cantaretul a revenit cu forte proaspete.

Smiley, reactie uluitoare la adresa Irinei Rimes, cand a vazut-o plangand: Suferi tu pentru toti prostii?

Smiley a surprins pe toata lumea cu un sfat deosebit in privinta Irinei Rimes. Acesta a vazut-o plangand si a sarit imediat cu o povata deosebita pentru tanara artista, pentru a o scoate din starea profuna si trista in care a reusit o concurenta sa o bage. Cum s-a petrecut totul si de le ce .

Ce spune Traian Basescu despre faptul ca Iohannis circula cu avion privat. Suntem de rasul lumii!

Traian Basescu si-a expus parerea sincera despre faptul ca presedintele tarii este obligat sa circule cu un avion privat din cauza inexistentei unei aeronave prezidentiale. Iata mesajul dur al lui Traian Basescu vizavi de aceasta neregula care dainuie de prea multi ani! Iohannis circula cu un avion privat. Traian Basescu taxeaza dur acest lucru Traian .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )