Libnet.ro
UNICEF

22:45

Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea. Adevarul despre cine este ea, de fapt

Playtech Playtech,
Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea. Adevarul despre cine este ea, de fapt

Finala X Factor 2020, sezonul 9, are loc in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Printre finalisti se afla si Andrada Precup, o adolescenta extrem de talentata. Andrada este nevazatoare, dar are un auz absolut. Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea Tehnica vocala i se datoreaza si Danei . continuă pe Playtech

Cine este Andrada Precup, pariul lui Stefan Banica Jr. in finala X Factor. Care e povestea ei de viata

Andrada Precup, este adolescenta care are varsta de 17 ani, care participa la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a facut furori pe scena X Factor, impresionand juriul. Iata cine este Andrada Precup. Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia Andrada Precup este din Slatina si are varsta de 17 ani.

Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor. Ce s-a intamplat cu Stefan Banica in timpul piesei doar Andra poate intelege! VIDEO

Vineri, 18 decembrie 2020, a avut loc mult asteptata finala X Factor. Printre concurentii care au urcat pe scena se afla si celebra Andrada Precup care l-a facut pe Stefan Banica Jr. sa planga cu interpretarea piesei Lie ciocarlie. Andrada Precup, duet de senzatie la X Factor Cantareata pe care Stefan Banica Jr. mizeaza tot .

Augustin Viziru, adevarul despre iubita lui secreta. De ce nu vrea sa o arate publicului, de fapt

Augustin Viziru s-a transformat brusc dintr-un crai intr-un familist convins care e topit de-a dreptul de noua sa postura. Care e adevarul despre mama fetitei sale pe care o cam tine ascunsa? De ce nu vrea sa le-o arate fanilor pe femeia care l-a facut cel mai fericit barbat din lumea? Augustin Viziru, detalii despre .

Cum se descurca Dragos Mostenescu in Londra. Vedeta a spus adevarul despre ce munca presteaza

Dupa succesul serialului La Bloc, Dragos Mostenescu si-a luat familia si a plecat la Londra, unde a sperat ca va avea mai mult noroc decat in Romania. A pornit noi proiecte, dar a venit pandemia, intamplare care i-a schimbat din nou planurile. Dragos Mostenescu, schimbare de plan din cauza pandemiei. Cu ce se ocupa actorul .

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. Vedeta spus tot adevarul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoana foarte cunoscuta si iubita, insa putini sunt aceia care cunosc cu ce problema de sanatate se confrunta. Ce a patit fiica fostului premier Petre Roman, vedeti in articolul de mai jos. Oana Roman isi .

Medicul Adrian Marinescu, adevarul despre infectarea cu COVID-19 la cumparaturi. Ce cos de cumparaturi trebuie sa folosim

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals trage un semnal de alarma cu privire la infectarea cu noul coronavirus. Pentru ca urmeaza o perioada extrem de aglomerata, medicul face mai multe recomandari de care toti romanii ar trebui sa tina cont. Ce reguli trebuie sa respectam in perioada sarbatorilor Adrian Marinescu .

Adevarul despre economia Romaniei. A doua parte - vulnerabilitati externe

Pozitia economica externa se deterioreaza dramatic. Explozia datoriei externe si a necesarului brut de finantare precum si reducerea nivelului de adecvare a rezervelor internationale conduc la o dependenta financiara ridicata a Romaniei fata de creditori, mai ales fata de cei externi. Stimularea productiei interne, absorbtia fondurilor structurale europene si a fondurilor de sprijin din PNRR sunt solutii structurale de reducere a dezechilibrelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )