Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antena 1 a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum

Playtech Playtech,
Antena 1 a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum

Antena 1 i-a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum. Sezonul opt Chefi la cutite si-a aflat castigatorul: Ionut Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea. Cati romani s-au uitat la show-ul culinar de la Antena 1, vedeti in articolul de mai jos. Finala Chefi la Cutite a . continuă pe Playtech

Ilie Nastase nu-l iarta pe CTP. Ce l-a deranjat pe legendarul tenisman: i-a dat lovitura de gratie (exclusiv)

Celebrul Ilie Nastase, ajuns la 74 de ani, se pare ca nu poate trece peste vechilerazboaie nici de sarbatori. Este deja de notorietaterazboiul dintre celebrul tenisman si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Se pare ca acest conflict, intre cei doi, a revenit in prim-plan. Reactii dure la afirmatiile lui Cristian Tudor Popescu Fostul mare sportiv, Ilie .

Banca Transilvania, lovita din plin. E oficial, a primit o amenda socanta: nu s-a mai intamplat asa ceva

Lovitura crunta pentru Banca Transilvania! Amenda uriasa din cauza unui incident nefericit. Ce s-a intamplat la una din cele mai cunoscute banci de la noi din Romania? Suma care trebuie platita intrece imaginatia. Amenda uriasa pentru Banca Transilvania Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat o investigatie care a vizat operatorul Banca Transilvania SA. Aceasta a .

Horia Moculescu trece prin momente cumplite. De doua luni este chinuit de o problema grava: nu s-a mai vazut asa ceva

In ultima perioada, se pare ca lucrurile nu merg bine pentru celebrul compozitor, Horia Moculescu. Dupa ce in vara a fost diagnosticat ca fiind pozitiv, se pare ca problemele sale de sanatate s-au inrautatit. Starea de sanatate a compozitorului Horia Moculescu se inrautateste Ajuns la 83 de ani, Horia Moculescu nu o duce prea bine .

SUA, operatiune fara precedent in Romania. Rusia este in pericol, nu va accepta asa ceva

Romania ia o decizie fara precedent cu privire la viitorul relatiei cu Rusia. Se va intampla din 2021 la baza americana de la Campia Turzii. Este cel mai important pas facut de Pentagon in ultimii sase ani. Operatiunea Statelor Unite este fara precedent in Romania Baza de la Campia Turzii ar putea deveni unul dintre .

Digi da gratis asa ceva: surpriza momentului de la RCS-RDS pentru toti romanii

Digi |RCS-RDS a venit cu o surpriza de exceptie pentru milioane de romani. Mai ales pentru perioada asta sigur vrei sa profiti de asa ceva. Cand vine vorba de extraoptiunile pe care Digi |.

Copil, vindecat de o boala rara de banala cafea. Cum a fost posibil asa ceva

Un copil a fost vindecat de o boala rara cu banala cafea. De regula, copiilor nu li se recomanda sa bea cafea, insa pentru un baiat din Madagascar, cafeaua i-a adus vindecarea. O boala rara, vindecata cu cafea. S-ar putea sa se fi facut descoperirea secolului Un copil a fost vindecat de o boala grava .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )