Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cand incepe Asia Express Sezonul 3. Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune

Playtech Playtech,
Cand incepe Asia Express Sezonul 3. Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune

Asia Express Sezonul 3 incepe! Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune. Romania este prima tara care va porni spre aceste destinatii. Cand incepe Asia Express Sezonul 3? Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiana si flamanda cu acelasi nume, care a fost realizata in 2004. in tara . continuă pe Playtech

S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOLIU iN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI iNGROPATA VEDETA! A MURIT iN TIMP CE SE AFLA iN DIRECT! TRAGEDIA A iNGROZIT.

Asia Express revine: unde se va filma noul sezon si ce noutate aduce

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat unde vor avea loc filmarile noului sezon al show-ului Asia Express Drumul Comorilor, prezentat de Gina Pistol, dar si cu ce noutate vine.

Detalii BOMBA despre noul sezon Asia Express: INCREDIBIL ce li se pregateste concurentilor. Romania e prima tara care face ASTA...

Asteptarea fanilor a aluat sfarsit. Asia Express revine cu un nou sezon spectaculos la Antena 1! in acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfasura in premiera, pe o noua ruta.

Reuniune istorica! 3 Sud Est a anuntat oficial ca Andreea Balan si Andreea Antonescu apar in noul lor videoclip

Istoria muzicii romanesti se rescrie! 3 Sud Esti si trupa Andre vor aparea in acelasi videoclip. Cei cinci cantareti au devenit cunoscuti in anii de glorie ai muzicii usoare romanesti. Cu toate ca au avut parte de cateva probleme care i-au facut sa plece pe drumuri separate, cele doua trupe s-au reunit in cele din .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )