Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cine este si cu ce se ocupa Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Playtech Playtech,
Cine este si cu ce se ocupa Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Alexandru Abagiu va fi concurent la Asia Expres! Vestea aceasta i-a mirat pe foarte multi din showbiz. Majoritatea echipelor care vor concura in sezonul ce mai are putin si apare pe micile ecrane au fost cu adevarat o surpriza. Nimeni nu s-ar fi gandit ca acestia ar spune da unei asemenea experiente. Cine este Alexandru . continuă pe Playtech

Cumpanasu da cartile pe fata dupa amenintarile lui Giuliani. Cine este vizat?

Alexandru Cumpanasu spune ca principalele teme vizate de avocatul lui Trump, in scandalul ce implica.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Cine este si cum arata Liliana Stefan, sotia lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu in umbra artistului. Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman? Lilina Stefan este partenera de viata a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu in umbra .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost .

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Cine este romanca ucisa de un carusel in Germania, de fata cu iubitul ei. Avea doar 29 de ani

O romanca a murit lovita de un carusel in Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada avea 29 de ani si lucra in parcul de distractii de la Oktoberfest, in Potsdam. Tanara si iubitul ei verificau barele de siguranta ale caruselului in momentul in care acesta a pornit si a strivit-o. Iubitul ei, George, nu .

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

ACCIDENT METROU. Cine este mecanicul metroului care a fost implicat in incidentul cumplit de miercuri dupa-amiaza. Detalii infioratoare

Detalii infioratoare ies la iveala despre cumplitul accidentcare a avut loc miercuri dupa-amiaza in statia 1 Mai. Mecanicul metroului se pare ca nu este la primul.

Cine este soferul TIR-ului implicat accidentul crunt din Ialomita. Detaliul crunt a iesit acum la iveala

Ilie Stefan Viorel este soferul TIR-ului implicat in accidentul grav din Ialomita, de sambata dimineata. Nu se stie ce s-a intamplat cu barbatul astfel incat a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit in.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )