Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor, de fapt. Ce face concurenta din echipa Faimosilor

Playtech Playtech,
Cine este Simona Hapciuc de la Survivor, de fapt. Ce face concurenta din echipa Faimosilor

Sezonul al doilea Survivor Romania e pe cale sa inceapa, iar pe lista celebritatilor care au sansa sa demonstreze ca pot supravietui celor mai grele conditii se aflaa si o blondina care va lua ochii tuturor barbatilor. Iata cine este Simona Hapciuc, concurenta din echipa Faimosilor! Simona Hapiuc, in sezonul 2 Survivor Sezonul al doilea . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor Romania 2021

Dan Cruceru a parasit proiectul Survivor in detrimentul familiei, a detaliat acesta, iar locul sau a fost cupat rapid. Cine este Daniel Pavel? Barbatul va fi la carma celei mai asteptate provocari din 2021. Cine este noul prezentator al Survivor Romania 2021? Detalii despre Daniel Pavel Survivor Romania se apropie cu pasi repezi. Noul sezon .

Detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt

Au aparut detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt. Toate detaliile, in articolul de mai jos. Secretele din viata lui Dan Capatos. Cum a ajuns sa faca televiziune S-au aflat detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii nici nu stiul de fapt, cine este el cu adevarat. Dan Capatos modereaza de .

Cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

S-a aflat cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeti in articolul de mai jos. Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toata planeta Lumea a aflat cine este, de fapt, barbatul cu coarne care a intrat cu forta .

Rasturnare de situatie: cine este acum cel mai bogat om din lume. Record reusit in 2 luni

Este rasturnare de situatie dupa ce s-a aflat cine este acum cel mai bogat om din lume. Recordul a fost reusit in 2 doar doua luni. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine este cel mai bogat om de pe pamant. Cel care il stiai a fost detronat S-a schimbat ierarhia .

Cine este noua iubita a lui Harry Styles?

Harry Styles are o noua iubita la inceput de 2021. Nu s-a indragostit de vreo fata oarecare, ci de o celebra actrita de la Hollywood, cu 10 ani mai mare decat el. Iata despre cine este vorba.

Cine este Bogdan Micu, cel mai tanar investitor de la Imperiul Leilor, sezonul 2

In curand PRO TV va difuza un nou sezon din show-ul Imperiul Leilor. Conform oficialilor, noul sezon vine cu schimbari in ceea ce priveste configuratia juratilor. Din echipa veche ramandoar doi jurati, in schimb vin altii noi. Printre cei noi se numara si tanarul antreprenor, Bogdan Micu. Bogdan Micu, noul Leu de la PRO TV .

Cine este barbatul cu care Oana Roman a petrecut Revelionul. Oare ce va zice Oana Zavoranu?!

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit inainte de Craciun, asa ca sarbatorile de iarna i-au prins separat pentru prima data in aceasta perioada. Chiar daca si in trecut relatia lor a suferit miscari tectonice, cei doi parteneri s-au reunit mereu in jurul bradului, de dragul copilului, dandu-si o noua sansa. De aceasta data, niciunul .

Mai multi baieti destepti din energie, printre care un senator PNL si un magnat al petrolului, s-au asociat pentru a face concurenta Complexului Energetic Oltenia - Presafarastapani.ro

Senatorul PNL Ion Iordache, baron local in Gorj, care promitea minerilor salvarea Complexului Energetic Oltenia, si-a creat doua firme cu obiect de activitate producerea energiei electrice, scrie publicatia locala presafarastapani. ro. Afaceristul cu un imperiu creat in cativa ani in zona Termocentralei Turceni, este asociat, in cele doua societati noi, ce ar deveni concurente pentru Complexul Oltenia, cu magnatul Gabriel Comanescu proprietarul unor platforme petroliere si al unei flote navale, in Marea Neagra), cu generalul Ioan Sirbu fost director al Spitalului Militar Central), cu Remus Vulpescu administratorul special care a cerut insolventa Hidroelectrica), cu fiul controversatului PSD-ist Iulian Iancu.

Cum te ajuta grasimea maro sa slabesti. Ce este mai exact, de fapt

Grasimea nu are numai puncte negative in mintea multora, iar nu toata este la fel, desi multi au impresia ca trebuie sa fereasca de ea. Care este tipul de grasime benefica si cum te ajuta aceasta chiar sa si clabesti? Grasimea buna din organism. Cum te ajuta grasimea maro sa slabesti? Toata lumea are setat .

Schimbare majora la Vorbeste lumea. Cine este noua prezentatoare de la Pro TV

Adela Popescu va deveni mama pentru a treia oara, asa ca, astazi, in ultima ei emisiune Vorbeste lumea, a fost nevoita sa predea stafeta vedetei care-i va ocupa locul. Noua colega a lui Cove a pasit deja in platoul show-ului de la PRO TV. Schimbare la PRO TV. Vorbeste lumea va avea o noua prezentatoare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )