Libnet.ro
UNICEF

07:15

Se dau bani pentru facturile la energie: cine este consumatorul vulnerabil care va profita

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru facturile la energie: cine este consumatorul vulnerabil care va profita

Foarte multi romani se afla intr-o situatie economica foarte dificila, dar se pare ca exista mai multe proiecte pentru ca, mai ales in sezonul rece, oamenii sa nu ramana fara curent. continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat! Cine va primi intre 250 si 500 de lei, de anul acesta

In urma cu cinci ani, la nivelul Ministerului Muncii, era demarat un proiect de ajutor social. Proiectul, o noua forma de ajutor de caldura din partea statului, este pentru romanii care folosesc gaze naturale sau energie electrica. Se pare ca acest proiect ar putea deveni Ordonanta de Urgenta, si ramanii sa beneficieze de bani, in .

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor Romania 2021

Dan Cruceru a parasit proiectul Survivor in detrimentul familiei, a detaliat acesta, iar locul sau a fost cupat rapid. Cine este Daniel Pavel? Barbatul va fi la carma celei mai asteptate provocari din 2021. Cine este noul prezentator al Survivor Romania 2021? Detalii despre Daniel Pavel Survivor Romania se apropie cu pasi repezi. Noul sezon .

Flick a dat lovitura. Cine este, de fapt, socrul lui, marele bastan pe judet

Flick a dat lovitura cu familia partenerei sale. Cine este socrul domnului Rima? Cu ce se ocupa acesta si de ce este un om influent? Cine este socrul lui Flick? Iata ca rimele nu doar ca i-au adus o sotie superba, ci si rude din partea partenerei care sunt destul de influente. Domnul Rima s-a .

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021. Surprize in bani pentru acesti nativi ai zodiacului. Cine incepe saptamana in cel mai vesel mod

Prima zi de luni din ianuarie 2021 aduce o serie de surprize pentru nativii Leu, iar Balantele si Capricornii se vor bucura de o momentul perfect pentru a putea face declaratii de dragoste. Horoscop.

Schimbari importante in depistarea cazurilor de Covid-19 in Romania: cine este suspect, confirmat

Pe parcursul zilei de ieri, Institutul National de Sanatate Publica a adus schimbari importante definitiilor de caz asociate noului coronavirus. Acestea sunt relevante pentru a intelege cand.

Cine este considerat caz suspect de COVID-19, caz confirmat si in ce conditii esti testat: Persoana la care se detecteaza in laborator antigenul SARS-CoV-2, caz confirmat

Persoanele cu simptome precum tuse, febra sau scurtarea respiratiei si care au avut contact direct cu un caz confirmat de COVID-19 in perioada de 14 zile anterioara datei debutului sunt considerate suspecte de COVID-19 si sunt testate obligatoriu, iar cele in cazul carora se constata evidente radiologice de leziuni compatibile cu COVID-19 sau este detectat acid nucleic sau antigenul SARS-CoV-2 intr-o proba biologica sunt considerate cazuri confirmate. Definitiile de caz au fost actualizate astazi de Institutul National de Sanatate Publica.

Mauricio Pochettino: Pentru PSG, Liga Campionilor este competitia cea mai importanta

Mauricio Pochettino, noul antrenor al formatiei franceze PSG, a declarat ca pentru parizieni Liga Ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )