Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fructul perfect pentru iarna, cu beneficii nestiute pana acum. De ce nu-l consumam mai des?

Playtech Playtech,
Fructul perfect pentru iarna, cu beneficii nestiute pana acum. De ce nu-l consumam mai des?

Unul din fructele pe care nu multi romani il consuma este extrem de benefic in sezonul rece. De ce ar trebui sa-l mananci mai des si care sunt lucrurile nestiute despre el? Cum il poti adauga in meniul tau? Fructul benefic in sezonul rece Sezonul rece trebuie sa ne inarmeze cu o mai mare atentie . continuă pe Playtech

Ce este Kombucha, bautura minune pentru corpul tau. Ce beneficii nestiute are

Aproape toata lumea a auzit de fabuloasa bautura Kombucha. Internetul e plin de ea, dar putini s-au incumetat sa o guste din cauza aspectului, dar si a modului de preparare al sau. De ce majoritatea sunt reticenti cand vine vorba de aceasta? Cum se prepara si care sunt beneficiile pe care putini le cunosc? Despre .

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

Galele de premii din 2021. Ce s-a anulat si ce s-a amanat pana acum!

Fie ca vorbim despre Premiile Grammy, Globurile de Aur, Premiile Oscar sau Critics Choice Awards, multe evenimente importante s-au anulat ori amanat in contextul pandemiei de coronavirus. Iata cum arata anul 2021 din prisma acestor evenimente mult asteptate.

Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

Razboiul online declarat de Oana Zavoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbeste de rau in ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iata despre cine este vorba si cine a castigat pana acum.

Laptopul care te transforma in vedeta de videochat e perfect pentru 2021

Printre gadgeturile futuriste dezvaluite la CES 2021, s-a strecurat si un laptop care iese in evidenta prin mai multe particularitati perfecte pentru telemunca si o viata guvernata de.

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare.

OMS a anuntat cate persoane au fost vaccinate in lume impotriva COVID-19 pana acum

In 36 de zile, aproximativ 28 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 au fost administrate in 46 de tari ale lumii, a declarat miercuri directorul pentru urgente sanitare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Michael Ryan, citat de AFP, potrivit Agerpres.

VIDEO Robotul care iti pune masa si iti aduce berea rece, e perfect pentru romani

In loc sa investesti in becuri inteligente si o serie stufoasa de gadgeturi pentru o casa mai desteapta, Samsung iti propune un robot care iti duce confortul caminului la un alt.

Care sunt cele mai confortabile si calduroase lenjerii de pat pentru iarna?

In ciuda temperaturilor scazute din sezonul de iarna, a umezelii si a lipsei de lumina naturala, oam.

Surpriza momentului pentru Dacia: s-a aflat acum si toti romanii trebuie sa stie

Germanii au Volkswagen, francezii au Renault sau Peugoet, iar romanii au Dacia. Sunt multe motive pentru care marca autohtona a ramas preferata romanilor. Dacia a ramas masina preferata a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2706 seconds )