Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce se intampla in corpul tau daca iei zilnic vitaminele C, D si zinc. Beneficii minunate pentru femei

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca iei zilnic vitaminele C, D si zinc. Beneficii minunate pentru femei

Organismul nu mai are la dispozitie in sezonul rece aceleasi resurse ca in timpul verii, asa ca apelam la pastile, care nu sunt intotdeauna ceea ce ar trebui sa fie. Sunt foarte multe suplimente nutritive pe piata, cu la fel de multe reclame care ne imbie, dar asta nu insemana ca sunt si utile. Desi . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic o cana de apa calda. Beneficiile sunt nemaivazute

Apa cu busuioc pe stomacul gol, o lingura de miere pe nemancate ori chiar o combinatie intre acestea exista o multitudine de recomandari pentru a-ti incepe ziua in forta. Dar ce ai spune de o simpla cana cu apa calda? Beneficiile acestei actiuni sunt mai putin cunoscute, dar, in timp, face mai mult bine .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Ce se intampla in corpul tau cand esti sedentar. Pericolul la care te expui de bunavoie

Inamicul periculos al tuturor, in special al copiilor, este sedentarismul. Este, de altfel, si una dintre cauzele mortalitatii. Daca am socoti numai orele petrecute pe scaunul de la serviciu sau in masina, am incepe sa intelegem la ce ne expunem zilnic organismul. Ce se intampla in corpul tau daca nu faci miscare. Sedentarismul, boala care .

Ce se intampla, de fapt, daca te uiti in oglinda noaptea. De ce trebuie sa aprinzi becul imediat

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au fost dependenti de oglinzi, acestea conferindu-le o imagine asupra fiintei lor, fie ea deformata sau nu. Astfel s-a nascut narcisismul, unele idei cum ca ele ar fi porti ascunse spre lumi nestiute, dar si superstitiile. Una dintre ele: nu e bine sa iti privesti reflexia in noapte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )