Libnet.ro
UNICEF

10:30

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

Playtech Playtech,
Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie . continuă pe Playtech

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

Presedintele Confindustria Romania, Giulio Bertola a fost ales vicepresedinte si delegat pentru sanatate in cadrul Confindustria Est Europa 2020-2024

Giulio Bertola, Presedintele Confindustria Romania a fost ales Vicepresedinte al Federatiei Patronale Confindustria Est Europa si delegat pentru Sanatate si Filiera Industriala a Sanatatii. O functie sensibila si in acelasi timp strategica pentru intregul sistem Confindustria, datorita actualului scenariu al pandemiei care a evoluat diferit de la stat la stat, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )