Libnet.ro
UNICEF

08:30

Singura vedeta din Romania care a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan. Cine e, de fapt, artista

Playtech Playtech,
Singura vedeta din Romania care a imitat-o perfect pe Cleopatra Stratan. Cine e, de fapt, artista

Aseara a avut loc marea finala a show-ului Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Sezonul 15 a fost unul plin de surprize. Cea mai mare a fost micuta Ami, care a demonstrat, pe tot parcursul emisiunii ca a meritat sa castige finala. Ami a avut transformare spectaculoasa Dupa un sezon plin de transformari spectaculaose . continuă pe Playtech

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Milioane de elevi din Romania sunt socati de noile anunturi primite din partea autoritatilor. Ce se intampla si de ce Ministerul Educatiei este din nou pus intr-o postura proasta? Anunt devastator pentru elevii din Romania Pandemia de coronavirus a demonstrat inca o data parintilor si elevilor ca sistemul e intr-o stare foarte proasta. Ministerul Educatiei .

BETANO sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Com, cea mai buna platforma mobila de cazinou online si pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, demareaza proiectul Masa pentru Doi, o initiativa de sustinere a sectoarelor din Romania care au resimtit in mod direct si imediat efectele crizei pandemice sanatate si HoReCa. in perioada 17 decembrie 2020 15 ianuarie 2021, Betano tine restaurantele mici in miscare si ofera personalului medical din linia intai 15. 000 de mese calde, cu ajutorul Asociatiei CSR Nest.

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita prelungirea programului magazinelor pana la ora 22.00, in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) solicita public Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prelungirea programului magazinelor, in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, cu o ora, de la ora 21. 00 pana la ora 22. 00, potrivit News.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani. Cum poti intra in ea, daca e urgent

O tara din Europa a interzis romanilor calatoriile in scop turistic. Cetatenii romani pot intra pe teritoriul acesteia doar daca au motive bine intemeiate. Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, cetatenii romanii pot intra in Cehia doar pentru motive bine intemeiate, cum ar fi intoarcerea la resedinta, relatii .

Europa devine prima regiune din lume care depaseste pragul de o jumatate de milion de morti din cauza Covid-19

Europa a devenit astazi prima regiune din lume care inregistreaza peste o jumatate de milion de morti din cauza covid-19, potrivit unui bilant, intocmit cu putin inainte de ora locala 16. 00, ora Romaniei), pe baza unor date furnizate de catre autoritati in domeniul sanatatii, de catre AFP si News. ro.

Planuri pentru atragerea de turisti straini in statiunile din Romania si problemele din sistemul medical romanesc (1966-1977) (1)

Pentru autoritatile comuniste de la Bucuresti, turismul nu a fost niciodata o prioritate in domeniul investitiilor, atat in privinta petrecerii timpului liber in diferite locuri pitoresti din tara, cat si in cazul calatoriilor turistice in strainatate. Planificarea economiei romanesti si a societatii, in general, cu ajutorul modelului preluat de la sovietici de catre politicienii comunisti romani presupunea, in primul rand, alocarea masiva de resurse materiale, financiare si umane pentru a dezvolta industriile care prelucrau materii prime minerale, iar produsele rezultate trebuiau sa fie utilizate in unitatile de fabricare a utilajelor si a masinilor grele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )