Libnet.ro
UNICEF

15:15

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Playtech Playtech,
Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci. continuă pe Playtech

in Romania, unul dintre cele mai promitatoare tratamente pentru COVID-19 nu e folosit la potentialul sau

Romania nu are protocoale si nu poate sa puna tratamentul cu plasma in aplicare. Plasma imuna se recolteaza timp de trei saptamani, incepand din a 14-a zi de la vindecare. Fiecare donator de plasma poate salva noua vieti.

FOTO Ea a fost iubita lui Catalin Maruta, inainte de Andra. Chiar ea a intermediat intalnirea dintre cele doua vedete

Catalin Maruta, inainte de a fi cu Andra, a avut-o ca iubita pe fata omului de televiziune Ovidiu Ioanitoaia. Actualul prezentator TV si Iulia Ioanitoaia erau impreuna de doi ani si s-au despartit imediat ce acesta a aparut intr-un videoclip muzical. Ea a fost iubita lui Catalin Maruta, inainte de Andra. Chiar ea a intermediat .

inca doua site-uri blocate pentru informatii false: Unul dintre ele scria ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor

Accesul la alte doua site-uri web, gazduite pe servere din Statele Unite ale Americii, a fost blocat joi de autoritati pe motiv ca ar fi gazduit informatii complet false sau distorsionate care au potentialul de a crea panica in randul cetatenilor. Cele doua site-uri, veghepatriei. wordpress. com si vremuritulburi. com, aveau articole bazate strict pe teorii ale conspiratiei, titrand printre altele ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor prin instituirea unui mod nou de viata fara drepturi si libertati, controlat de un nou guvern unic mondial menit sa excluda Rusia si China din prim-planul geopolitic.

Anunt pentru romanii cu card bancar: surpriza de Paste la una dintre cele mai mari banci

E o perioada tulbure acum, dar mai sunt si vesti bune. Una dintre ele a venit fix in aceasta perioada de Paste si-a fost anuntata de CEC Bank. Fix in ziua de Paste, CEC Bank a anuntat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )