Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce a spus Gina Pistol despre noul sezon Chefi la Cutite. Ce se intampla la Antena 1

Playtech Playtech,
Ce a spus Gina Pistol despre noul sezon Chefi la Cutite. Ce se intampla la Antena 1

Gina Pistol le-a oferit un ultim mesaj fanilor care au urmarit cu sufletul la gura sezonul care si-a gasit castigatorul ieri seara. Pentru un plus de mister, viitoarea mamica le-a spus telespectatorilor si urmaritorilor ei si despre viitorul sezon. Gina Pistol, anunt despre noul sezon al show-ului Chefi la Cutite Sezonul cu numarul 8 si-a . continuă pe Playtech

Gina Pistol, in centrul atentiei la Chefi la cutite. Detaliul pe care toti l-au observat la graviduta lui Smiley

Editia de astazi a emisiunii Chefi la cutite a inceput in forta cu aparitia incredibila a Ginei Pistol care va deveni in curand mamica. Ea a imbracat o rochie lila superba, care a atras toate privirile. Gina Pistol, in centrul atentiei la Chefi la cutite inainte de a da startul primelor preparate din editia de .

Cum s-a imbracat Gina Pistol in finala Chefi la Cutite. Iubita lui Smiley, admirata de toata lumea

Sezonul 8 Chefi la cutite si-a ales aseara castigatorul. Ionut Belei, parte a echipei lui chef Sorin Bontea, a pus mana pe marele premiu, ravnitul trofeu, dar si o doza de notorietate cu care va reveni in Romania, dupa multi ani petrecuti in Germania. inainte de deznodamant, publicul a trecut prin mai multe stari, create .

Ce a patit Gina Pistol la cumparaturi in Bucuresti. Iubita lui Smiley, uimita dupa un moment foarte ciudat

Vestea ca Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti a starnit bucurie in randul fanilor lor. Cei doi asteapta o fetita care, cel mai probabil, va veni pe lume in luna februarie. Ma bucur de minunea pe care o traiesc in momentul asta, spunea prezentatoarea TV intr-un interviu pentru Antena 1. insa, in viata, printre .

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. Vedeta spus tot adevarul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoana foarte cunoscuta si iubita, insa putini sunt aceia care cunosc cu ce problema de sanatate se confrunta. Ce a patit fiica fostului premier Petre Roman, vedeti in articolul de mai jos. Oana Roman isi .

EXCLUSIV Ce a spus Raluca Badulescu despre Andreea Esca. Celebra jurata de la Bravo, ai stil a dat cartile pe fata

A fost cat Barajul Vidraru, dupa cum chiar ea marturisea, dar acum a ajuns sa dea lectii de stil ca jurat la emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D. Raluca Badulescu 46 de ani) s-a reinventat, odata cu operatia de micsorare a stomacului din 2013, in urma careia a scapat de 70 de kilograme.

Busu de la Meteo, adept al teoriei conspiratiei? Ce a declarat in direct la TV despre noul coronavirus

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, s-a descarcat miercuri dimineata in direct la TV, chiar inainte de a prezenta vremea la ora 7:20, expunandu-si sincer parerea despre nebunia creata de pandemia de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )