Libnet.ro
UNICEF

07:30

Survivor Romania 2021. Totul despre Roxana, fata care invinge orice obstacol. Cine este ea cu adevarat

Playtech Playtech,
Survivor Romania 2021. Totul despre Roxana, fata care invinge orice obstacol. Cine este ea cu adevarat

Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 a inceput. Concurentii din cele doua echipe sunt pregatiti sa infrunte toate provocarile care vor aparea pe parcursul competitiei, pentru a castiga Marele Premiu. Printre acestia se numara si Roxana Ghita. Iata cine este Roxana de la Survovor. Cine este cu adevarat Roxana de la Survivor Din echipa . continuă pe Playtech

Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 e leit tatalui sau

Toata lumea il cunoaste si apreciaza pe Jador, care acum este concurentul Faimosilor de la Survivor Romania 2021. Dupa ce si-a vazut fiul la televizor in competitie tatal artistului a facut declaratii emotionante despre cantaret. Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 De fiecare data cand il vad pe micul ecran, parintii artistului .

Survivor Romania 2021. Simona Hapciuc a inceput sa isi injure colegii urat. De la ce a pornit tot

La Survivor Romania 2021, scandalurile au loc la tot pasul. De data aceasta acuzatiile sunt aduse de Faimoasa Simona Hapciuc la adresa Razboinicilor. Iata de ce! Survivor Romania 2021 Faimoasa Simona Hapciuc le aduce acuzatii grave Razboinicilor, pe care ii invinuieste de trisare. Ea spune ca multe dintre fetele din echipa Razboinicilor s-ar fi prefacut .

Survivor Romania 2021. A parasit competitia si colegii ei se bucura: Era un pericol pentru noi

Survivor Romania 2021. Vesti proaste pentru fanii unei concurentte care facea parte din echipa Razboinicilor. A fost nevoita sa paraseasca emisiunea dupa ce a fost protagonista unui episod violent. Survivor Romania 2021 Georgiana Lupu, eliminata Vesti proaste pentru sportiva in varsta de 24 de ani. Dupa un episod negativ intamplat joi seara, aceasta a .

Scandal monstru la Survivor Romania 2021. S-au imbrancit si si-au spus cuvinte grele: Nu spui tu nimic de tata

A fost scandal de neimaginat la Survivor Romania intre Georgiana Lupu si Musty Camara. Astfel ca situatia a scapat de sub control intre cei doi razboinici si au fost un pas de a se lua la bataie. Scandal monstru la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor, spiritele s-au incins, iar un scandal monstru a izbucnit .

Schimbare majora la Survivor Romania 2021. Kanal D a facut deja anuntul

Schimbare uriasa la Survivor Romania 2021! Fanii show-ului sportiv au parte de un anunt care le da agenda peste cap. Ce se intampla cu cea mai aspra provocare de la noi? Kanal D a facut anuntul oficial. Suviror Romania 2021: Schimbare uriasa in cadrul show-ului sportiv. Anuntul Kanal D Kanal D a anuntat ca ora .

Vedeta de la Survivor Romania a lesinat dupa proba. Momentul halucinant de la Kanal D

O vedeta extrem de iubita s-a prabusit imediat dupa proba. Competitia devine din ce in ce mai grea, iar conditiile, probele si lipsa unui somn odihnitor se resimt. Cine a lesinat dupa proba de stafeta si cum au reactionat colegii? Survivor Romania 2021: Un concurent de la Faimosi a lesinat dupa proba Survivor Romania e .

Survivor 2021. Jador, despre copilaria dificila: Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1

Jador, unul dintre cei 12 concurenti din Echipa Faimosilor, din show-ul Survivor Romania, care a debutat sambata aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilaria i-a fost marcata de lipsuri, insa saracia l-a determinat sa isi doreasca sa viseze la mai mult, dupa cum acesta povesteste intr-un interviu acordat inainte de a se imbarca in aeronava catre Republica Dominicana.

Ce face fata lui Gabriel Cotabita, in timp ce artistul este in spital. Imaginile care spun totul despre relatia lor

Una din fiicele lui Gabriel Cotabita a fost surprinsa in toiul noptii. in timpul acesta, tatal sau se afla pe patul de spital. Iata imaginile care spun totul despre relatia dintre cei doi. Gabriel Cotabita, din nou in spital. Ce face fata lui Gabriel Cotabita in timpul acesta? Gabriel Cotabita are din nou probleme de .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

Scandalul Totul despre sex. Sarah Jessica Parker i-a raspuns unui fan care-a acuzat-o ca n-o place pe Kim Cattrall

Stirea zilei este ca se intorc fetele din celebrul serial Totul despre sex! Fetele fiind, de fapt, femei trecute de prima tinerete, dar cu vieti la fel de interesante si agitate precum in anii de debut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )