Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce vaccinul antigripal va fi vital in Romania: Nu este o gluma, sustine Rafila

Playtech Playtech,
De ce vaccinul antigripal va fi vital in Romania: Nu este o gluma, sustine Rafila

Cei mai multi specialisti isi fac griji ca in sezonul de toamna - iarna, epidemia de acum va reveni. Si mai ramane si problema gripei de sezon. in acest context, Alexandru Rafila a. continuă pe Playtech

Vaccinul antigripal, o solutie pentru prevenirea co-infectiei cu virusul gripal din toamna si iarna. Ce spune Alexandru Rafila

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat marti ca vaccinul antigripal va putea preveni co-infectia cu virusul gripal din toamna si iarna. Mai mult decat atat, presedin.

50 de medici ofera gratuit consiliere pe platforma Medici pentru Romania. Este insa nevoie de mai multi voluntari!

50 de medici s-au alaturat proiectului Nu uitam de ceilalti, initiat de Medici pentru Romania. Specialistii ofera saptamanal consiliere online gratuita pacientilor cu boli cronice. Au fost realizate pana acum 120 programari la consultatii online, iar fondatorii proiectului declara ca este in continuare nevoie de voluntari, pe diferite specializari, pentru a acoperi cererea din ce in ce mai mare.

EUROSTAT: Romania este sub media UE, dar peste Austria, cu privire la speranta de viata sanatoasa

Romania este sub media Uniunii Europene cand vine vorba de speranta de viata sanatoasa la nastere, respectiv numarul de ani preconizat pentru ca o persoana sa traiasca fara probleme de sanatate, dar se situeaza peste alte state membre, precum Austria, Finlanda sau Slovenia, arata datele publicate marti de Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )