Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Netflix vine cu anuntul pentru toti fanii Casa de Papel: ce se intampla cu sezonul 5 al seriei

Playtech Playtech,
VIDEO Netflix vine cu anuntul pentru toti fanii Casa de Papel: ce se intampla cu sezonul 5 al seriei

Sfarsitul de an a adus o veste extraordinara pentru fanii Casa de Papel, care asteapta sezonul 5 al seriei. Casa de Papel e productia cu care Netflix a dat lovitura, iar cele patru sezoane. continuă pe Playtech

Se da gratis la Digi: anuntul e pentru toti romanii. Cum profiti de super oferta momentului

Digi |RCS-RDS nu lasa sa se termine anul fara un anunt deosebit. Cat stai mai mult in casa acum, arunca un ochi peste aceasta oferta. Abonatii Digi TV se bucura de-o oferta excelenta.

Dani Otil si Gabriela i-au uimit pe toti fanii. Ce au facut acum: Daca nu v-a placut prima

Cuplul format din Dani Otil si Gabriela Prisacariu i-a uimit pe fani. Ce au facut vedetele? Cei care ii admira si abia asteapta sa faca pasul cel mare s-au minunat de ultima postare a acestora de pe retelele de socializare. Dani Otil si Gabriela i-au uimit pe fani cu ultima lor postare Desi putini se .

Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul pentru milioane de elevi

Anuntul asteptat de milioane de elevi si parinti a fost facut de ministrul Educatiei. Iata cand se redeschid scolile si gradinitele in Romania. A fost facut anuntul: cand se redeschid scolile Dupa luni intregi in care elevii au invatat online, vine o veste buna de la Ministerul Educatiei. Anuntul asteptat de milioane de elevi a .

Vestea proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla cu preturile la pompa de la 1 ianuarie

Ca urmare a majorarilor de accize operate conform Codului fiscal, incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, ora 0:00, benzina si motorina se vor scumpi la pompa cu 6 bani pe litru. Vestea proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Asadar, de la 1 ianuarie 2021, acciza pentru benzina fara plumb are o .

Kaufland face asta pentru toti clientii. Se intampla doar azi in magazine

Anunt important pentru toti clientii Kaufland. Retailer-ul german a anuntat ca se intampla doar azi in magazine: reducerile sunt substantiale si de neratat. Oferta speciala Kaufland, 30 decembrie 2020 Romanii care obisnuiesc sa isi faca cumparaturile de la Kaufland au parte de o surpriza uriasa. Se intampla doar azi in magazine, asa ca nu rata .

Cod Rutier 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie. Veste importanta pentru toti soferii

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu a declarat ca premierul Florin Citu a fost de acord cu inghetarea punctului de amenda la 145 de lei pentru anul 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie in contextul in care salariul minim pe economie creste de la 1 .

Anuntul momentului pentru toti romanii: schimbare fara precedent pentru contul bancar

Toti cei care au cont bancar si card trebuie sa stie ca urmeaza o schimbare majora pentru acest sistem. Si va debuta in Romania chiar de la 1 ianuarie 2021. E bine sa stii ca sistemul.

Horoscop Minerva 2021. Noroc in dragoste pentru toti acesti nativi. Noul an aduce planuri de nunta si noi membrii in familie

Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru 2021. Urmatorul an va aduce o serie de mutatii la nivel social si personal, iar fiecare va percepe in felul sau schimbarile. Este un an bun in plan sentimental,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )