Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 4 octombrie

Playtech Playtech,
Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 4 octombrie

Vocea Romaniei 2019, sezonul 9 a inceput vineri, 6 septembrie. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes fac parte din juriul acestui sezon. Astazi 4 octombrie va avea loc a cincea editie a acestui sezon. Update: Elena Ilie are 18 ani, este din Pascani si vrea sa aiba o cariera in muzica. Piesa Black . continuă pe Playtech

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 4 octombrie

Emisiunea iUmor a ajuns la sezonul cu numarul sapte, iar in seara aceasta va avea loc o noua editie, editia a patra. Nu ratati incepand cu ora 20:00 la Antena 1 numere de magie, improvizatie sau actorie. Delia, Mihai Bendeac si Cheloo isi exprima optiunea prin Thumbs Up pentru DA si Thumbs Down pentru NU.

Serialul Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinti revine si in aceasta marti, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nout. Telespectorii il pot urmari in fata micului ecran de acasa sau online. Cei care s-au obisnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai noua editie de la 20:30. Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, .

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV, editia de joi, 3 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 3 octombrie va avea loc a patra editie a emisiunii. Editia a 4 a a emisiunii Sef sub acoperire de la .

Sorina Pintea, Vocea Romaniei? A cantat o melodie indragita de multi romani. Video inedit cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a aparut intr-un clip video, intr-o ipostaza cu totul noua. Momentul filmat in timp ce aceasta interpreteaza un slagar din Cenaclul Flacara a putut fi urmarit mai ales in mediul online. Sorina Pintea, Vocea Romaniei? Materialul video a fost postat pe Facebook de catre Felix Rache, presedintele de la Pro Romania .

Ce salarii iau juratii de la Vocea Romaniei. PRO TV ii plateste regeste pe Tudor Chirila, Brenciu, Irina Rimes si Smiley

Juratii de la Vocea Romaniei nu doar ca au parte de noi experiente si de cunoasterea a unor posibili viitori colegi de breasla, dar si de o suma frumusica din partea sefilor Pro TV. Cu cat sunt platiti cei patru fantastici ai muzicii romanesti pentru prestatia la cel mai mare concurs de voci? Ce salariu .

Se cere demisia lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Vedeta PRO TV, pusa la zid

Tudor Chirila este pus la zid dupa ce la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei s-a dezbracat la bustul gol si s-a urcat peste Horia Brenciu. Dupa ce gestul sau a fost criticat de fani pe retelele de socializare. Celebrul naist Nicolae Voiculet este de parere ca artistul ar trebui sa fie data afara si .

ADEVARUL despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Al noualea sezon din Vocea Romaniei a debutat in urma cu cateva saptamani, iar prezentatorul Pavel Bartos a facut dezvaluiri inedite din culisele show-ului. Astfel, gazda emisiunii a vorbit.

La Vocea Romaniei, decizia a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu

Horia Brenciu a revenit la PrO TV, in juriul de la Vocea Romaniei. Cantaretul a revenit cu forte proaspete.

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 7 Live Stream

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distributie impresionanta, productia marca Antena 1 i-a tinut pana acum pe telespectatori cu sufletul la gura. Toata lumea se intreaba ce va urma in serialul inspirat din povesti reale. Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video .

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 8 Live Stream

Serialul Sacrificiul continua in seara aceasta de la orele 20:00 pe Antena 1. Serialul romanesc este produs de Dream Film Production, iar regizorul este binecunoscuta Ruxandra Ion cea care a lucra si la Fructul oprit. Trustul Intact si-a propus sa cucereacsa toate audientele cu acest serial in care joaca nume grele ale cinematografiei romanesti. Episodul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )