Libnet.ro
UNICEF

00:07

Battlefield 1 include pentru prima oara soldati femei printr-un DLC

Playtech Playtech,
Battlefield 1 include pentru prima oara soldati femei printr-un DLC

Battlefield 1 se numara printre putinele shootere ce iti va permite sa-ti demonstrezi talentul in fata inamicilor cu un personajde sex feminin. Unul dintre cele mai reusite shootere din ultima perioada a fost Battlefield 1. Jocul celor de la EA Games si dezvoltat de DICE este construit in jurul evenimentelor din primul razboi mondial. De []. continuă pe Playtech

VIDEO Pentru prima oara in 48 de ani, elevii de la Liceul Caragiale au mers pe trotuar la Parada Absolventilor. Primaria nu le-a dat autorizatie sa defileze pe Calea Dorobantilor. Directoarea liceului n-a vrut s-o supere pe Gabriela Firea. Primarita susti

Pentru prima oara, elevii Colegiului National Ion Luca Caragiale au organizat pe trotuar Parada Absolventilor, si nu pe Calea Dorobantilor .

VIDEO Pentru prima oara in 48 de ani, elevii de la Liceul Caragiale au mers pe trotuar la Parada Absolventilor. Primaria nu le-a dat autorizatie sa defileze pe Calea Dorobantilor. Directoarea liceului n-a vrut s-o supere pe Gabriela Firea

Pentru prima oara, elevii Colegiului National Ion Luca Caragiale au organizat pe trotuar Parada Absolventilor, si nu pe Calea Dorobantilor .

Moody's a retrogradat ratingul Chinei, pentru prima oara dupa aproape 3 decenii: Forta financiara a tarii se va eroda in anii urmatori

Moodys Investors Service a retrogradat ratingul de credit al Chinei pentru prima oara in aproape 30 de ani, explicand ca se asteapta ca puterea financiara a economiei sa se erodeze in anii ce urmeaza din cauza incetinirii cresterii PIB si a faptului ca datoriile continua sa se acumuleze, transmite Reuters.

VIDEO Jason Derulo si Rita Ora, pentru prima oara in Romania, la Neversea, festivalul de la malul Marii Negre

Jason Derulo, artistul cu 11 single-uri de platina, care s-au vandut in peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima data in Romania la festivalul Neversea, care se va desfasura intre 7 si 9 iulie la Malul Marii Negre. Pe litoralul romanesc se va auzi live si hitul Hot right now, cantat de compozitoare si artista britanica Rita Ora. La prima editie vor mai canta trupa YearsYears si Ella Eyre, care se alatura unor artisti precum Dua Lipa si Nina Kraviz.

Moneda Bitcoin a depasit pentru prima oara o valoare astronomica

Ca orice alta moneda de pe glob, valoare Bitcoin a avut perioade in care a fluctuat teribil. La aceasta ora, a depasit insa un prag foarte important. Conceptul de cryptocurrency sau moneda virtuala a fost folosit foarte mult in ultimii ani. La aceasta ora, se tranzactioneaza pe glob foarte multe astfel de monezi si exista [].

Bitcoin a depasit pragul de 1.900 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit, la finalul saptamanii trecute, pentru prima oara, pragul de 1. 900 de dolari pe unitate, moneda virtuala fiind tranzactionata vineri in urcare cu 2,35%, la 1. 938,81 dolari pe unitate, relateaza Business Insider.

si-a aratat burta de gravida pentru prima data! A facut marele anunt

Si-a surprins fanii cu o poza inedita. Pentru prima oara. prezentatoarea TV si-a aratat burtica de gravida. Fanii au felicitat-o imediat. Am ajuns la jumatatea celui mai frumos drum din .

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului

Inscrierile pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat vor incepe luni si se vor incheia pe 26 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )