Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cand incepe noul show Raman cu tine. Liviu Varciu prezinta emisiunea de la Antena 1

Playtech Playtech,
Cand incepe noul show Raman cu tine. Liviu Varciu prezinta emisiunea de la Antena 1

O noua emisiune va debuta in curand la Antena 1! Este vorba despre un show de dateing, al carui prezentator va fi Liviu Varciu. Cand va avea loc marea premiera, precum si despre ce este, mai exact, vorba, afati in randurile de mai jos. Antena 1 anunta un nou show Antena 1 anunta o noua . continuă pe Playtech

Liviu Varciu, un mic Cupidon! Prezentatorul isi va folosi talentul de cuceritor intr-un nou show matrimonial (VIDEO)

Incepand cu 4 august, Liviu Varciu va fi gazda unei noi emisiuni matrimoniale incendiare. Simpaticul prezentatorul crede ca rolul de Cupidon i se potriveste manusa, fiind el insusi un mare.

Liviu Varciu, in culmea fericirii de cand e tata de baiat. Ce se intampla acum in casa lui

Liviu Varciu este in al noualea cer, de cand partenera sa de viata l-a facut tatic de baiat. Vedeta de televiziune face tot posibilul sa etreaca cat mai mult timp alaturi de fiul sau, dar serile sunt cele mai placute momente pentru artist, cand vine timpul pentru baita de seara a copilului. Liviu Varciu este .

Cand incepe, de fapt, sezonul 8 Chefi la Cutite. Decizia luata de Antena 1

Multi fani ai emisiunii Chefi la Cutite se intreaba cand va fi difuzat pe micile ecrane sezonul 8 al celebrei emisiuni de la Antena 1. Filmarile au inceput in luna februarie, dar dupa ce pandemia de coronavirus a ajuns si in Romania, totul a fost oprit. S-a aflat cand se difuzeaza sezonul 8 al emisiunii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )