Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani castiga Jador si Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Topul celor mai bine platite vedete la Kanal D vedete

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Jador si Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Topul celor mai bine platite vedete la Kanal D vedete

Survivor Romania, reality show-ul de la Kanal D a dat startul in forta celui de al doilea sezon, care este in desfasurare deja de cateva saptamani. Nume celebre din showbiz-ul romanesc se intrec in competitia care ii tine cu sufletul la gura pe fanii concurentilor, supusi la testul rezistentei fizice. Competitia are loc in Republica . continuă pe Playtech

Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 e leit tatalui sau

Toata lumea il cunoaste si apreciaza pe Jador, care acum este concurentul Faimosilor de la Survivor Romania 2021. Dupa ce si-a vazut fiul la televizor in competitie tatal artistului a facut declaratii emotionante despre cantaret. Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 De fiecare data cand il vad pe micul ecran, parintii artistului .

Cati bani iau pe saptamana vedetele de la Survivor. Topul celor mai bine platiti Faimosi

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor - Romania a inceput in forta la Kanal D, iar membrii echipei faimosilor sunt nume unul si unul din showbiz-ul romanesc si nu numai. Cine sunt concurentii din aceasta echipa care s-au ales cu cele mai mari onorarii?.

Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. Cati bani a castigat in ultimii 2 ani

Desi este sportiv de performanta, Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. S-a aflat cati bani a castigat fostul concurent de la Ferma. Oraseni vs. Sateni in ultimii 2 ani din televiziune. Cati bani a facut Catalin Morosanu din televiziune Daca acum se afla in Republica Dominicana pentru a filma Survivor Romania, anul trecut, sportivul .

Survivor Romania 2021. Surpriza colosala pentru Culita Sterp. Nici el nu se astepta la asta

Survivor Romania 2021 a inceput de o saptamana, dar publicul si-a format deja pareri despre Faimosi si Razboinici, si-a descoperit preferatii si i-a categorisit. Cei mai iubiti concurenti ai show-ului de la Kanal D sunt Culita Sterp si Jador. Roxana Nemes este considerata de public drept cea mai frumoasa femeie din Dominicana, in timp ce .

Survivor Romania 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, un singur artist a rupt norma

Survivor Romania 2021 a debutat in forta in al doilea an pandemic. Televiziunea turceasca Kanal D, din Romexpo, a dat lovitura din nou. Acum s-a aflat si ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, deloc de neglijat. Survivor Romania 2021 Ce bani iau vedetele de la Faimosii Pana in prezent s-au .

Survivor Romania 2021. Totul despre Roxana, fata care invinge orice obstacol. Cine este ea cu adevarat

Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 a inceput. Concurentii din cele doua echipe sunt pregatiti sa infrunte toate provocarile care vor aparea pe parcursul competitiei, pentru a castiga Marele Premiu. Printre acestia se numara si Roxana Ghita. Iata cine este Roxana de la Survovor. Cine este cu adevarat Roxana de la Survivor Din echipa .

Meseria tinuta secret de Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021. Prezentatorul poate fi periculos

Daniel Pavel este acum prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021. El are insa o alta meserie, pe care putini o cunosc si anume, ofiter de marina comerciala. Meseria tinuta secret de Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021 Daniel Pavel a vorbit despre profesia sa intr-un interviu pentru Click! Primul sau job a fost insa de .

Survivor Romania 2021. Simona Hapciuc a inceput sa isi injure colegii urat. De la ce a pornit tot

La Survivor Romania 2021, scandalurile au loc la tot pasul. De data aceasta acuzatiile sunt aduse de Faimoasa Simona Hapciuc la adresa Razboinicilor. Iata de ce! Survivor Romania 2021 Faimoasa Simona Hapciuc le aduce acuzatii grave Razboinicilor, pe care ii invinuieste de trisare. Ea spune ca multe dintre fetele din echipa Razboinicilor s-ar fi prefacut .

Survivor Romania 2021. A parasit competitia si colegii ei se bucura: Era un pericol pentru noi

Survivor Romania 2021. Vesti proaste pentru fanii unei concurentte care facea parte din echipa Razboinicilor. A fost nevoita sa paraseasca emisiunea dupa ce a fost protagonista unui episod violent. Survivor Romania 2021 Georgiana Lupu, eliminata Vesti proaste pentru sportiva in varsta de 24 de ani. Dupa un episod negativ intamplat joi seara, aceasta a .

Vedeta de la Survivor Romania a lesinat dupa proba. Momentul halucinant de la Kanal D

O vedeta extrem de iubita s-a prabusit imediat dupa proba. Competitia devine din ce in ce mai grea, iar conditiile, probele si lipsa unui somn odihnitor se resimt. Cine a lesinat dupa proba de stafeta si cum au reactionat colegii? Survivor Romania 2021: Un concurent de la Faimosi a lesinat dupa proba Survivor Romania e .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )