Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate statistici din 2020: de ce trebuie sa se lase Netflix de seriale noi

Playtech Playtech,
Cele mai ciudate statistici din 2020: de ce trebuie sa se lase Netflix de seriale noi

Este dragut sa te entuziasmezi la un sezon nou din The Crown sau Ozark, dar cand oamenii vor sa se relaxeze, apeleaza la show-uri clasice. Aceasta este concluzia noului studiu Nielsen. Pentru. continuă pe Playtech

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

EUROSTAT: Preturile locuintelor in Cipru si Romania au inregistrat cele mai mari scaderi din UE in trimestrul trei 2020

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, exceptie facand doar patru state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Cipru minus 4,8%) si in Romania minus 2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat.

Care au fost cele mai cautate joburi in pandemie

Potrivit unui comunicat al BestJobs, piata muncii a trecut printr-o schimbare brusca in 2020, ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar efectele au fost resimtite fara intarziere atat de angajatori, cat si de candidati. Cele mai cautate joburi au fost in domenii precum transport, contabilitate sau inginerie.

Cele mai mari conturi de Instagram din Romania. Cine le are si cat pot castiga cu o singura postare

Instagramul este una dintre cele mai utilizate platforme de online, alaturi de Facebook si Youtube. Acestea sunt utilizate de aproape toata lumea, dar si de catre vedete, care, se pare ca incaseaza si bani de pe urma postarilor. Iata care sunt cele mai mari conturi de Instagram din Romania si cat costa o postare. Cele .

Cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi. in ce pericol te afli, de fap

Cu siguranta ai auzit ca cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare zi te expun unui mare pericol. Bacteriile, virusurile si germenii ar trebui evitati de toata lumea, insa acest lucru este imposibil, spun specialistii. Acestea sunt cele mai murdare lucruri Printre cele mai murdare lucruri pe care le atingi in fiecare .

Cum faci cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase

Desi nu pare nimic complicat, putine sunt gospodinele care stiu cum se fac, de fapt, cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase si aerate a fost dezvaluit. Asa prepari cele mai pufoase galuste Supa de pui cu galuste este, cu siguranta, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Este minunata pentru intarirea imunitatii, pentru .

India da startul uneia dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume

Una dintre cele mai mari campanii de vaccinare din lume impotriva Covid-19 incepe sambata in India, care intentioneaza sa imunizeze 300 de milioane de oameni pana in iulie, potrivit AFP. Tara gazduieste cei mai mari producatori de vaccin si are unul dintre cele mai mari programe de imunizare, dar nu exista manual pentru imensitatea provocarii, relateaza Associated Press.

ING: Momentul anuntului deciziei BNR (la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este preocupata de reactia pietei Predictibilitatea BNR nu e printre cele mai puternice din Europa Centrala si de Est

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus vineri dobanda- cheie la 1,25% , decizie oarecum surprinzatoare pentru majoritatea jucatorilor din piata, dar care este in linie cu evolutiile recente de pe piata monetara. Momentul deciziei vineri, la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este vigilenta si preocupata de reactia pietei. Comunicatul de presa nu spune mai mult, astfel ca exista aproape zero orientari despre ce ar urma. Dar acest lucru nu este ceva neobisnuit din partea BNR. De fapt, avand in vedere ca CA al BNR functioneaza in continuare fara o agenda a sedintelor, predictibilitatea politicii monetare nu pare printre cele mai puternice din regiunea Europei Centrale si de Est, transmit analistii ING intr-un raport destinat investitorilor.

Unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din istorie a implinit 100 de ani

A venit, a taiat, a cucerit. in urma cu exact o suta de ani iluzionistul P. Selbit a pus o femeie intr-o cutie pe scena teatrului Finsbury Park Empire din Londra si a taiat lemnul dintr-un capat in celalalt, creand unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din toate timpurile, relateaza NBC News.

Evolutia pandemiei. Cele mai mari rate de infectare sunt in Bucuresti si in Timis

Cele mai mari rate de infectare cu noul coronavirus sunt in Bucuresti si in judetul Timis, releva ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )