Libnet.ro
UNICEF

12:45

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

Playtech Playtech,
CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -. continuă pe Playtech

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Ca in fiecare inceput de an, ne pregatim pentru una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a editie este o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Iata la ce sa ne asteptam in 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show CES).

BOZA, COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA: Pentru acest an pregatim investitii de 590 milioane lei

Complexul Energetic Oltenia CEO), unul din cei mai mari producatori de energie din tara, si-a planificat pentru acest an investitii de 590 milioane lei circa 123 milioane euro), din surse proprii, si va demara un program de decarbonizare de aproape 1 miliard de euro, care va dura pana in 2025, a declarat, directorul general al companiei, Sorin Boza, care subliniaza totodata ca CEO nu are probleme cu stocurile de carbune, informeza News. ro.

CES 2020 |Cum arata masinile viitorului in care te-ai putea plimba candva

CES este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume. Si cum tehnologia face parte acum din orice, de la targul din acest an nu puteau lipsi marii producatori auto. Industria.

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile.

Planurile Amazon pentru targul de tehnologie CES 2020: Vehicule autonome si depozite robotizate

De la autovehicule care vorbesc cu soferii prin Alexa, pana la gestionarea de date din depozitele unde lucreaza multi roboti industriali sunt cateva dintre planurile Amazon pe care compania vrea sa le prezinte la CES, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie ce va avea loc in aceasta saptamana in Las Vegas.

CES 2020: Dupa 6 ani de absenta, Harman Kardon revine pe piata castilor

Firma americana se intoarce pe o piata din ce in ce mai aglomerata si lanseaza trei modele de casti wireless, pentru a acoperi toate trendurile actuale.

Samsung prezinta la CES 2020: Galaxy S10 Lite si Galaxy Note10 Lite

Samsung a anuntat vineri, 3 ianuarie, lansarea noilor dispozitive smartphone Galaxy S10 Lite si Galaxy Note10 Lite, destinate unui public care-si doreste dispozitive cu caracteristici premium la preturi mai accesibile.

Fiscalitate 2020 Schimbarile care ne afecteaza in acest an: de la amenzi si combustibil, la cresterea alocatiilor pentru copii

Inceputul de an este oarecum ciudat. Avem adoptata, prin asumarea raspunderii de catre Guvern, o Lege care ar fi trebuit sa se aplice de la inceputul anului dar, momentan, nu este publicata in Monitorul oficial. Asadar, lucruri precum inghetarea punctului de amenda sau a sporului pentru conditii vatamatoare la nivelul lunii decembrie 2019 de 15% din veniturile fiecaruia nu se aplica inca.

Horoscop DRAGOSTE pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Acum ori niciodata pentru Capricorni!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Urmeaza o saptamana bogata in evenimente astrale. Luna plina in Rac si eclipsa lunara, Uranus iese din retrograd. Sa nu uitam de celebra conjunctie dintre doi mari grei indepartati Saturn-Pluto 2020. Esti pregatit? Exista o presiune astrala care transmite: acum ori niciodata! Este timpul sa dam startul cu adevarat pentru acest an.

CES 2020: NVIDIA si ASUS anunta monitorul cu cel mai rapid refresh rate din lume

La cei 360Hz ai monitorului, cadrele sunt afisate la fiecare 2,8 milisecunde de 6 ori mai rapid decat monitoarele sau TV-urile traditionale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )