Libnet.ro
UNICEF

12:30

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

Adevărul Adevărul,
CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile. continuă pe Adevărul

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Ca in fiecare inceput de an, ne pregatim pentru una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a editie este o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Iata la ce sa ne asteptam in 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show CES).

Globurile de Aur 2020: Russell Crowe, desemnat cel mai bun actor intr-o miniserie TV Olivia Colman, cea mai buna actrita intr-un serial drama

Actorul neozeelandez Russell Crowe a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie intr-un film TV, cel din The Loudest Voice, la cea de-a 77-a editie a galei, care are loc duminica noapte, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, pentru rolul din Rami. Quentin Tarantino a castigat la sectiunea cel mai bun scenariu.

Turismul rural a captat cel mai mare numar de locuri de cazare

000 de turisti si-au petrecut Revelionul 20192020 in tara, cu 2,5% mai mult decat in anul prece.

Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Loto 649. Castigatoarea marelui premiu de categoria I la extragerea Loto 649 din 22 decembrie 2019, in valoare de peste 4,8 milioane de euro, si-a ridicat astazi premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

CES 2020: NVIDIA si ASUS anunta monitorul cu cel mai rapid refresh rate din lume

La cei 360Hz ai monitorului, cadrele sunt afisate la fiecare 2,8 milisecunde de 6 ori mai rapid decat monitoarele sau TV-urile traditionale.

Ce specificatii va avea Samsung S11 Plus, cel mai performant model

Samsung S11 va fi un telefon performant. Va fi insa disponibil in trei versiuni si nu toate vor fi la fel. De unde si interesul pentru S11 Plus despre care se zvoneste ca va fi cel mai.

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )