Libnet.ro
UNICEF

13:45

CES 2021: Ce a aratat Sony la cel mai mare show de tehnologie - drona Airpeak si testarea masinii Vision-S

Adevărul Adevărul,
CES 2021: Ce a aratat Sony la cel mai mare show de tehnologie - drona Airpeak si testarea masinii Vision-S

Desi CES a trecut anul acesta in mediul digital, Sony a tinut sa vina cu cateva concepte spectaculoase, precum drona Airpeak. continuă pe Adevărul

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

Rusia va deveni cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grau, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum si a unei cote la exporturile de cereale, se arata intr-o estimare realizata de Departamentul American al Agriculturii USDA), informeaza site-ul rt. com, citat de Agerpres.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

CEL MAI MARE DISTRIBUITOR MONDIAL DE PC-URI Lenovo isi pregateste listarea secundara la Star Market Shanghai

De la lansarea Star Market, in iulie 2019, pana in 25 decembrie 2020, 206 companii erau listate pe aceasta piata, iar capitalizarea lor totala atingea 510 miliarde de dolari * William Ma, Noah Holdings: Boom pe piata IPO-urilor din China, anul acesta Furnizorul chinez de computere personale PC-uri) Lenovo Group Ltd. , cel mai mare din lume, intentioneaza sa se listeze la Star Market - platforma a Shanghai Stock Exchange, creata in 2019, in Shanghai, dupa modelul american Nasdaq -, unde va lansa CDR-uri Chinese Depositary Receipts), informeaza kr-asia. com.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant de cazuri noi din ultimele cinci luni si jumatate

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri noi de coronavirus din ultimele cinci luni si jumatate, in ciuda inchiderii a patru orase, a extinderii testarii si a altor masuri luate contra extinderii epidemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

Bilant COVID-19: Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri: 469. Capitala este urmata de Cluj si Timis

Grupul de Comunicare Strategica a raportat vineri, 15 ianuarie, 3. 353 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe au fost inregistrate in Bucuresti 469),.

PSD: Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii

Social-democratii au precizat ca Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii si ca nu le-au ajuns liberalilor cat au furat din imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut.

Spania, cel mai mare numar de contaminari zilnice cu SARS-CoV-2. Marea Britanie, un nou maxim de decese asociate Covid-19

Ministerul spaniol al Sanatatii a anuntat miercuri cel mai mare numar de contaminari cu SARS-CoV-2 detectate in decurs de 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a inregistrat un nou maxim de decese asociate Covid-19.

Cel mai mare centru de vaccinare din Romania va fi la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca 64 de puncte de vaccinare impotriva CO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )