Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este Cristina Vasiu de la Te cunosc de undeva. Ce mare vis i s-a implinit acum

Playtech Playtech,
Cine este Cristina Vasiu de la Te cunosc de undeva. Ce mare vis i s-a implinit acum

Cristina Vasiu a fost cunoscuta de unii romani in cadrul emisiunii X Factorsi Vocea Romaniei, iar acum cei care au apreciat-o o pot vedea performand in cadrul show-ului Te cunosc de undeva. Care este visul care i s-a implinit abia acum si ce detalii se cunosc despre viata ei? Cine este Cristina Vasiu? Cristina Vasiu . continuă pe Playtech

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

Cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote

S-a aflat cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote. Care este motivul, cititi in articolul de mai jos. Cine este Amna, concurenta de la Survivor. Prin ce cosmar a trecut in urma cu sapte ani S-a aflat cine este Amna de la Survivor Romania 2021.

QAnon Shaman a fost arestat. Cine este Jake Angeli

Acuzat ca a patruns ilegal in Capitoliu in timpul luarii cu asalt a Congresului de catre simpatizanti ai lui Donald Trump, QAnon Shaman a fost arestat sambata. Iata cine este Jake Angeli.

Cine este Szidonia Szasz de la Survivor Romania. Fosta dansatoare a atras toate privirile

Szidonia Szasz este parte a echipei Razboinicilor in sezonul doi Survivor Romania. Fosta dansatoare spune ca este o persoana puternica, lucru pe care doreste sa-l dovedeasca in lupta din Dominicana. Szidonia Szasz a atras toate privile in prima editie Survivor Romania. Cine este razboinica Szidonia Szasz are 26 de ani si este de profesie tehnician .

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Femeia a fost eroina Razboinicilor la prima editie

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Frumoasa blonda a fost eroina Razboinicilor la prima editie a showului de la Kanal D. Roxana Ghita, eroina Razboinicilor in prima emisiune Survivor Romania. Cate probe a castigat Cine este, de fapt, Roxana Ghita, concurenta de la Survivor Romania. Bolnda este eroina Razboinicilor din prima .

Cine este Marilena de la Survivor Romania. A lesinat la prima editie de la Kanal D

S-a aflat cine este Marilena de la Survivor Romania. Concurenta a lesinat la prima editie de la Kanal D. Marilena Cuciurean face parte din echipa Razboinicilor. O concurenta de la Survivor a lesinat in emisiunea de debut a showului TV. Ce s-a intamplat cu Marilena Cuciurean S-a aflat cine este Marilena Cuciurean de la Survivor .

Scene de groaza in Oradea. Femeie, atacata si injunghiata fara mila in fata blocului. Cine este agresorul

Scene demne unui film de groaza au fost surprinse duminica seara, in Oradea, acolo unde o femeie de 40 de ani a fost urmarita si atacata de un individ. Victima a fost injunghiata intr-o parcare, dar si in scara blocului in care aceasta locuia. Anuntul tragediei a fost facut la 112, in jurul orei 18:00, .

Cine este Roxana Nemes, vedeta de la Survivor cu imagini interzise. Scandalul monstru in care a fost implicata

Roxana Nemes este parte a echipei Faimosilor de la Survivor Romania. Desi nu de mult si-a terminat socotelile cu Bravo, ai stilBAS), vedeta a decis sa-si testeze limitele in alt cadru, asa ca a acceptat o noua provocare din partea Kanal D. Artista a fost subiectul unor discutii fara sfarsit in cadrul show-ului de moda, .

DOCUMENT Cine este primul manager de spital schimbat de Vlad Voiculescu: Cum a fost demis si de Nelu Tataru si repus in functie dupa cateva ore, in aceeasi zi

Petru Susca, aflat la conducerea Spitalului Judetean din Cluj de peste 7 ani, este primul manager de spital demis de Vlad Voiculescu in al doilea sau mandat de ministru al Sanatatii. in decembrie 2019, Susca era propus pentru demitere de Consiliul de Administratie al spitalului, arata un document obtinut de HotNews. ro. in vara anului trecut, fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, l-a demis si el pe Petru Susca, dar numai pentru cateva ore. in aceeasi zi, Susca era repus in functie printr-un Ordin semnat de aceasta data nu de ministrul Tataru, ci de secretarul de stat Horatiu Moldovan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )