Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a ramas insarcinata

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a ramas insarcinata

Nicoleta Dragne, cea mai ravnita ispita de la Insula Iubirii, a cunoscut dragostea la ceva timp dupa ce a iesit din show-ul de la Antena 1. Pentru ca totul sa se concretizeze, a fost nevoita sa fuga din Bucuresti, iar la doua saptamani dupa ce ea si partenerul au schimbat cateva vorbe a aflat si . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Depresia este recunoscuta ca fiind, alaturi de cancer, boala secolului, in urma careia, din ce in ce mai multi tineri decid sa-si ia viata. Unii dintre acestia in dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul implica si oameni nevinovati. Te iubesc, Ana! in aceasta dimineata, pe Centura Craiovei, a avut loc un dramatic accident, .

Soc si groaza pentru Nicoleta de la Insula Iubirii, inainte sa devina mama. Ce i-a facut un barbat

Fosta ispita de la Insula Iubirii este terorizata de un barbat. Aceasta este insarcinata in aproximativ 8 luni. Ce i-a facut un barbat Nicoletei Dragne. Fosta ispita este terorizata. Nicoleta este insarcinata in aproape 8 luni si are probleme delicate cu bebelusul nenascut. De curand aceasta si-a recuperat contul de Instagram si a povestit pe .

De la Insula Iubirii, la Burlacul. Cine este noua vedeta a emisiunii prezentate de Razvan Fodor

Andi Constantin a obtinut rolul principal in emisiunea Burlacul, de la Antena 1. Andi a fost ales drept Burlacul, dupa ce a mai participat la cateva emisiuni. A fost ispita la Insula Iubirii, dar si concurent foarte puternic la emisiunea Survivor Romania. Andi Constantin este urmatorul Burlac. A mai participat la Insula Iubirii si Survivor .

Secretul casniciei Nicoletei Voica. Cine este barbatul care a convins-o sa se marite la 62 de ani

Artista Nicoleta Voica s-a maritat de curand, pentru a patra oara, cu un barbat mai tanar cu 16 ani decat ea, care i-a demonstrat ca iubirea exista, iar varsta este doar un numar. Cantareata in varsta de 62 de ani a dezvaluit care este secretul ei pentru a avea o relatie fericita si de durata.

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin .

Cine este cel mai bogat roman care a incasat sume colosale de la stat

Umbrarescu este pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua la un loc. Romanul care a incasat sume colosale de la stat Conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )