Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Anuntul a fost facut la Kanal D

Playtech Playtech,
Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Anuntul a fost facut la Kanal D

Kanal D a facut anuntul mult asteptat! Cine va fi cel care va fi alaturi pas cu pas de concurentii noului proiect si va modera show-ul de aventura? Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania? Dupa ce recent Kanal D a anuntat ca o concurenta se va retrage din competitia Survivor Romania, a adus la cunostinta . continuă pe Playtech

Cine este soferul de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman din Bucuresti: A jucat pentru Steaua

Scandalul in care au fost implicati un vatman din Bucuresti si un sofer de BMW a devenit viral pe retelele de socializare si a avut parte de reactii foarte diverse. Se pare ca barbatul care se afla la volanul autoturismului este un fost fotbalist.

Cine va fi prezentatorul Survivor Romania, de la Kanal D

Kanal D a dezvaluit cine va fi prezentatorul reality show-ului Survivor Romania, emisiune in care zece vedete si zece oameni obisnuiti vor fi trimisi in jungla din Republica Dominicana.

O vedeta s-a retras din reality show-ul Survivor Romania: care e motivul si cine ii ia locul

Kanal D a anuntat ca una dintre vedetele inscrise in competitia Survivor Romania, reality show ce se va filma in jungla din Republica Dominicana, s-a retras. Totodata, postul a dezvaluit si cine ii va lua locul.

Ea o inlocuieste pe Ioana Filimon la Survivor Romania! Iata lista completa a concurentilor!

Ioana Filimon s-a retras din mult asteptata competitie Survivor Romania, care va fi difuzata la Kanal D, insa a fost inlocuita deja de Elena Ionescu! Iata lista completa a concurentilor! .

Aceste PENSII VOR DISPAREA! DECIZIE BOMBA, in Romania! ANUNTUL a fost deja CONFIRMAT

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat ca acest tip de pensii vor disparea definitiv. este vorba despre pensiile speciale.

Cine este papusa de la Glina. Fetita de 13 ani are o poveste cu adevarat cutremuratoare

Adina are varsta de 13 ani si a fost poreclita papusa de la Glina, datorita frumusetii sale. Atuurile fizice ar putea sa o ajute pe adolescenta sa isi scoata familia din saracie, pentru ca isi doreste sa ajunga manechin. Are toate sansele unei reusite, mai ales ca de curand le-a aratat tuturor o transformare totala, .

Alex Velea ii da lovitura suprema lui Abi Talent. Cine este barbatul cu care se iubeste cantaretul

Alex Velea a fost pus de curand intr-o ipostaza fara precedent. Artistul a dezvaluit cateva lucruri nestiute despre Abi Talent, tanarul care a reusit sa atinga statutul de vedeta, datorita faimei de pe internet. Iubitul Antoniei s-a regasit intr-un conflict cu adolescentul si a decis sa il umileasca pe acesta, din pricina declaratiilor facute despre .

Cine este actualul sot al Amaliei Nastase. S-au casatorit in mare secret in Las Vegas si au impreuna un copil

Amalia Nastase a publicat primele fotografii de la nunta secreta cu omul de afaceri Razvan Vasilescu, eveniment care a acut loc in urma cu trei ani in Las Vegas. Ceremonia a fost oficiata de un imitator al lui Elvis Presley. Amalia Nastase a publicat primele poze de la nunta secreta din las Vegas Ce s-a .

Cine este iubitul lui Leonard Miron. Cum a reactionat mama fostului prezentator TV dupa ce s-a scris despre relatia lor

Leonard Miron s-a stabilit de mai multi ani in Marea Britanie, alaturi de iubitul sau spaniol, Miguel. in urma cu mai multi ani, barbatul a facut mai multe dezvaluiri despre relatia lui. Cei doi sunt impreuna de 18 ani, iar mama lui Leonard, desi a acceptat relatia lor, a fost afectata de articolele aparute in .

Cine este actrita lovita in cap cu trofeul la Golden Globes

Joey King, actrita nominalizata la Globurile de Aur pentru rolul din The Act nu a castigat mult ravnitul trofeu, insa a fost lovita in cap cu el. Iata ce s-a intamplat mai exact! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )