Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faimoasa de la Survivor Romania a lesinat in timpul probei. Momente ingrozitoare la Kanal D, a venit ambulanta

Playtech Playtech,
Faimoasa de la Survivor Romania a lesinat in timpul probei. Momente ingrozitoare la Kanal D, a venit ambulanta

Popularul show Survivor Romania 2021 este in plina desfasurare, difuzat de Kanal D. Au fost si momente tensionate intre concurenti, dar si momente dramatice. Unul din aceste momente dramatice au avut-o in centrul atentiei pe Majda, din echipa Faimosilor. Majda, a avut nevoie de interventia medicilor Fosta colega a lui Cristi Brancu, Majda Aboulumosha, a . continuă pe Playtech

Concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei. Povestea lui e incredibila

La Survivor Romania 2021 este clar ca au venit supravietuitori, oameni cu povesti in spate si cu lucruri de spus. Unul dintre ei: Musty. Razboinicul este fratele cantaretului Kamara si are trei copii cu trei femei. Musty, concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei De profesie inginer de sunet, .

Cum arata iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. Este o reala surpriza

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021, ce a inceput sambata la Kanal D, are o iubita complet atipica fata de cele mai multe tinere de varsta ei. Cei doi apar in fotografii uluitoare impreuna, pe internet. Cum arata iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021 Daniel Pavel are o relatie cu o tanara .

Survivor Romania 2021. Jador a pus ochii pe o concurenta. Cine l-a dat de gol: Ea e genul lui

Jador a pus ochii pe una dintre concurentele de la Survivor Romania 2021. Despre cine este vorba si ce l-a dat de gol pe artist. Se pare ca intre Jador si una dintre concurentele de la Survivor Romania 2021 este posibil sa se infiripe infiripe o idila. Sau cel putin aceasta este o intrebare care .

Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Dezvaluiri dupa Survivor Romania 2021

Ella de la Puterea Dragostei a facut o dezvaluire neasteptata cu privire la comportamentul lui Jador in competitia Survivor Romania. Bruneta a observat un aspect familiar in atitudinea cantaretului, mai cu seama pentru ca cei doi au format in trecut un cuplu, pe cand se aflau in casa Puterea Dragostei. Afla ce a observat Ella .

Cum arata parintii Roxanei Ghita de la Survivor Romania. Ce secret au divulgat despre ea

Roxana Ghita, numita de colegi Jaguarul feminin, este preferata telespectatorilor, iar dovada stau comentariile acestora din mediul online. Interviu cu parintii razboinicei. Roxana Ghita, preferata telespectatorilor la Survivor Romania. Parintii au oferit detalii despe razboinica O concurenta care a impresionat la Survivor esteRoxana Ghita. inca din primele trasee razboinica s-a remarcat din punct de vedere .

Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes si Alexandra Stan. Cui i-a bagat mana in gat la Survivor Romania 2021 VIDEO

Fanii emisiunii Survivor au avut parte de o scena mai putin obisnuita in cadrul emisiunii. Femeile si barbatii concurenti la Survivor au facut doua tabere diferite. Din cauza situatiei tensionate, Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes. Scena in care Morosanu a sarit la Roxana Nemes si o alta concurenta Tensiunea acumulata ii face pe .

Survivor Romania 2021. Jador a pus ochii pe o concurenta. Cine l-a dat de gol: Ea e genul lui

Carismaticul cantaret reuseste sa cucereasca femeile oriunde merge. Aflat in competitia Survivor Romania 2021, Jador a pus ochii pe o concurenta, alaturi de care apropiatii sai cred ca ar face pereche buna. Se pare ca artistul este mai pregatit ca oricand sa o dea uitarii pe care care a reprezentat prima sa iubire. Cine este .

Amna, adevarul despre plecarea de la Survivor Romania 2021. Ce a patit cand camerele nu o filmau

Amna a parasit emisunea concurs Survivor 2021, in urma votului publicului. Aceasta a acuzat dureri stomac, iar medicii au supus-o la o serie de investigatii. De ce a plecat Amna de la Survivor Romania Amna a intrat in direct in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a explicat clar de ce parasit emisiunea, .

Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021, cititi in articolul de mai jos. Amna de la Survivor are probleme grave de sanatate. Medicii show-ului TV i-au dat vestea trista Amna are probleme grave de sanatate si este prima .

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021. Surpriza mare in top, faimosul care e pe ultimul loc

Am intrat in cea de-a doua saptamana de concurs Survivor Romania 2021, sezonul 2, iar pana acum s-au asternut deja tensiunile, foamea, dorul si doi concurenti au fost expulzati din joc, unul din cauze medicale, celalalt prin eliminare. in acest timp, in Romania, statisticile indica surprize mari in ceea ce priveste eficacitatea participantilor show-ului pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )