Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fostul prezentator Exatlon, Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica lui. Cum arata Maya FOTO

Playtech Playtech,
Fostul prezentator Exatlon, Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica lui. Cum arata Maya FOTO

Cosmin Cernat, cunoscut de cei mai multi pentru rolul important pe care l-a avut in cadrul show-ului Exatlon, a postat o poza cu fiica sa. Acesta ofera rar fanilor imagini din viata sa personala. Ce mesaj i-a scris micutei si cum arata ea? Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica sa Cosmin Cernat este una dintre persoanele . continuă pe Playtech

Andreea Esca, mesaj tulburator. Fiica ei, insa, a facut un anunt care ar putea sa o puna pe ganduri

In timp ce Andreea Esca aduce fanilor in prim-plan un mesaj emotionant si tulburator, Alexia face un anunt care i-a dezamagit pe unii. Ce au postat cele doua pe retelele de socializare si cum le-au raspuns fanii provocarii cunoscutei prezentatoare de televiziune? Andreea Esca, mesaj tulburator in mediul online Andreea Esca a lansat o provocare .

Novak Djokovic, mesaj pentru fani: Acesta este momentul ca noi toti sa fim uniti

Tenismenul Novak Djokovici a postat, duminica, un mesaj pe retelele de socializare, prin care le cere oamenilor aflati in aceasta perioada in autoizolare la domiciliu sa gandeasca pozitiv si sa se bucure de timpul petrecut cu cei dragi.

Marcel Vela, mesaj pentru romani: Absenta celor dragi este dureroasa, dar pierderea lor poate fi tragica.Ramaneti in case!

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa gaseasca resursele necesare pentru depasirea acestei crize si le-a cerut sa nu se mai expuna, pe ei si pe ai lor, infectarii cu coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )