Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce se intampla cu Insula Iubirii, dupa ce s-au oprit brusc filmarile. Republica Dominicana, in stare de urgenta

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Insula Iubirii, dupa ce s-au oprit brusc filmarile. Republica Dominicana, in stare de urgenta

Filmarile la Insula Iubirii, show care are ca destinatie Republica Dominicana, s-au oprit brusc din cauza pandemiei, tara din Caraibe declarand stare de urgenta. Ce se intampla cu Insula Iubirii dupa ce filmarile s-au oprit brusc, Republica Dominicana declarand stare de urgenta Filmarile pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, au fost sistate din . continuă pe Playtech

Ce se intampla la Insula Iubirii. Concurentii nu au mai patit asa ceva niciodata

Concurentii din cadrul emisiunii Insula Iubirii sunt in asteptare. Astfel incat incearca sa gaseasca cate ceva de facut departe de casa, unii chiar sa se pregateasca pentru a face noi victime. Ce se intampla la Insula Iubirii Mult asteptata emisiune, Insula Iubirii, si-a oprit filmarile chiar la debut. Totul din cauza epidemiei cu noul virus.

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

Filmarile la Insula Iubirii, oprite din cauza starii de urgenta. Radu Valcan: Momentan suntem in izolare

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii s-au intors din Republica Dominicana, dupa ce acolo unde urma sa fie filmat sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1 s-a declarat stare de urgenta din cauza coronavirusului.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )