Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce au patit toti actorii din Sacrificiul, dupa ce au aparut in serialul de la Antena 1. Fenomen, in tara noastra

Playtech Playtech,
Ce au patit toti actorii din Sacrificiul, dupa ce au aparut in serialul de la Antena 1. Fenomen, in tara noastra

Actorii din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1, au marcat o reusita, semnalata chiar la inceput de 2020. De asemenea, fanii show-ului care prezinta numeroase intrigi, puse in aplicare de personajele deja cunoscute publicului roman, au mai putut afla si cand debuteaza al doilea sezon. Din distributie fac parte vedete precum Dorian Popa, Maia Morgenstern, . continuă pe Playtech

Ce a patit un manelist celebru din Romania, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Ce facuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist risca sa ajunga in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Este vorba despre Tanca Uraganul, pe numele adevarat Andrei Velcu. Artistul din Ploiesti a fost surprins de omul legii in timp ce efectua o manevra neregulamentara. in plus, acesta nu avea asigurare. Un manelist celebru a incercat sa mituiasca .

Cartel ALFA vrea o discutie cu toti actorii despre Pilonul II de pensii

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA solicita convocarea de urgenta a Consiliului National Tripartit de Dialog Social pentru o discutie cu toti actorii sociali, in vederea finalizarii si reglementarii corecte a sis and 172;temului de pensii administrat privat, inclusiv a reformei din domeniul pensiilor care se doreste a fi realizata, a anuntat organizatia sindicala, ieri, printr-un comunicat.

Canada monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete

Canada a anuntat ca monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete, in conditiile in care deja anuntase transferul temporar a 500 de militari din Irak in Kuweit, din motive de securitate.

Ce a patit Dan Negru in Londra, dupa ce a fost asaltat de cersetori. De ce a ajuns pe mana politistilor

Dan Negru a dezvaluit cum este viata de vedeta si a povestit o intamplare care a avut loc in Londra, unde mai multi cersetori s-au adunat in jurul lui, iar politistii britanici l-au legitimat, crezand ca el este cel care colecteaza banii. Dan Negru, luat la intrebari de politistii din Londra Vedeta postului de televiziune .

Ce sa faci ca sa nu iei raceala sau gripa, atunci cand toti cei din jurul tau sunt bolnavi. Atat de simplu e!

Exista cateva masuri de protectie pentru a va putea feri de raceala sau de gripa cand cei din jurul vostru sunt bolnavi.

Operatii suspendate la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa cazul cu pacientul ars

Mai multe operatii care ar fi trebuit sa aiba loc astazi la Spitalul Floreasca au fost amanate, dupa ce medicii de la sectiile de chirurgie si ATI au anuntat printr-un comunicat ca isi suspenda activitatea, in semn de protest fata de masurile luate de Ministerul Sanatatii.

Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat retragerea din Irak a celor 14 militari romani care e.

Ce spune un turist din Austria, dupa ce a mers pe Bucegi: Ce am vazut este de departe cea mai urata experienta traita

Un turist din Austria se declara extrem de dezamagit de experienta sa de pe muntii Bucegi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )