Libnet.ro
UNICEF

01:05

Program TV: Ce difuzeaza Antena 1, joi, in loc de Next Star. Emisiunea lui Dan Negru, suspendata

Playtech Playtech,
Program TV: Ce difuzeaza Antena 1, joi, in loc de Next Star. Emisiunea lui Dan Negru, suspendata

Se modifica grila de prograame a postului Antena 1. Astfel ca, emsisiunile isi schimba programul de difuzare, in conditiile in care unele dintre acestea au fost chiar suspendate din cauza epidemiei de Covid-19. Program TV: Ce difuzeaza Antena 1, joi, in loc de Next Star Conform noului program, show-ul Asia Express va fi, de saptamana . continuă pe Playtech

Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbari majore in grila

Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, multe afaceri au de suferit. De asemenea, trusturile isi restrang activitatile sau suspenda noile emisiuni care trebuiau sa intre pe post. Ce se intampla cu grila serialelor de la Antena 1? Ce se va difuza miercurea in locul proiectului Sacrificiul? Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului .

Kanal D, program TV modificat. Ce se va difuza in loc de Bravo, ai Stil Celebrities

Din cauza crizei sanitare, majoritatea trusturilor media din Romania si-au restrans anumite activitati. Printre ele se numara si postul TV turcesc Kanal D. Ce se va difuza in locul unor editii Bravo, ai Stil Celebrities. Program Kanal D. Ce se va difuza in loc de Bravo, ai Stil Celebrities Noul sezon al emisiunii Bravo, ai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )