Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rasturnare de situatie la Asia Express. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol, in locul lui Varciu si Andrei Stefanescu

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie la Asia Express. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol, in locul lui Varciu si Andrei Stefanescu

Rasturnare de situatie la Asia Express. Sezonul 3 al reality show-ului nu ii va mai aduce pe sticla pe haiosii Varciu si Andrei Stefanescu. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol? Rasturnare de situatie la Asia Express. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol? Asia Express Sezonul 3 va incepe in primavara anului . continuă pe Playtech

Cand incepe Asia Express Sezonul 3. Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune

Asia Express Sezonul 3 incepe! Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune. Romania este prima tara care va porni spre aceste destinatii. Cand incepe Asia Express Sezonul 3? Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiana si flamanda cu acelasi nume, care a fost realizata in 2004. in tara .

Razvan Fodor, de la PRO TV la Asia Express. A semnat deja contractul cu cei de la Antena 1

Razvan Fodor va porni in cursa de la Asia Express! Alaturi de ceilalti coechipieri va trebui sa parcurga drumul de la Filipine si Taiwan. Toti vor incerca sa faca tot ce pot in timpul probelor pentru a putea pune mana pe marele premiu, 30. 000 de euro. Razvan Fodor va concura la Asia Express pentru premiul .

S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOLIU iN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI iNGROPATA VEDETA! A MURIT iN TIMP CE SE AFLA iN DIRECT! TRAGEDIA A iNGROZIT.

Cine e noul coprezentator al emisiunii Asia Express

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Asia Express, va avea un nou coleg, in calitate de coprezentator, in cel de-al treilea sezon al show-ului.

ASIA EXPRESS. Schimbare in cel mai dur reality show. Gina Pistol va avea un co-prezentator surpriza

Oase, castigatorul sezonului 2 Asia Express, este noul coprezentator al Ginei Pistol in show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor. Dupa ce a trecut cu brio prin experienta de concurent, Oase va .

Asia Express revine: unde se va filma noul sezon si ce noutate aduce

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat unde vor avea loc filmarile noului sezon al show-ului Asia Express Drumul Comorilor, prezentat de Gina Pistol, dar si cu ce noutate vine.

Detalii BOMBA despre noul sezon Asia Express: INCREDIBIL ce li se pregateste concurentilor. Romania e prima tara care face ASTA...

Asteptarea fanilor a aluat sfarsit. Asia Express revine cu un nou sezon spectaculos la Antena 1! in acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfasura in premiera, pe o noua ruta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )