Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Slav a ramas fara emisiune la Kanal D. Ce decizie a luat, imediat

Playtech Playtech,
Victor Slav a ramas fara emisiune la Kanal D. Ce decizie a luat, imediat

Anul trecut, mai exact in august, Kanal D anunta schimbari in grila de programe si noi productii tv. Printre acestea se numara si imi Place Dansul. Show-ul cu care Kanal D isi propunea sa dea lovitura avea un prezentator surpriza. Victor Slav a ramas fara emisiune la Kanal D Este vorba despre nimeni-altul decat Victor . continuă pe Playtech

BOMBA in lumea televiziunii: Victor Slav, OUT de la Kanal D! Motivele din spatele DECIZIEI ULUITOARE (GALERIE FOTO)

Vesti proaste pentru Victor Slav. Acesta pare sa fi ramas fara job. VEZI GALERIA FOTO AICI Anul 2020 nu a inceput asa cum si-ar fi dorit celebrul prezentator TV.

Situatie dramatica pentru un milion de pensionari. De ce au ramas fara bani: Mai am trei lei in portofel

Noul an a inceput cu probleme pentru zeci de mii de pensionari. Zeci de mii depensionari vor primi pensiile pentru luna ianuarie cu o intarziere de cateva zile. Postasii vor aduce pensiile intre 10 si 20 ianuarie. Cei care nu vor fi gasiti de ei acasa, vor trebui, ulterior, sa ridice banii de la posta, .

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )