Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar fi fost batuta de Ilie: Nici bani nu mai au

Playtech Playtech,
Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar fi fost batuta de Ilie: Nici bani nu mai au

Nick Radoi continua sa atate spiritele in showbiz-ul nostru, taman din Mexic, acolo unde se afla in prezent. Acesta a marturisit in urma cu cateva zile ca el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agresata de Ilie Nastase, sotul ei. Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar . continuă pe Playtech

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe .

Ilie Nastase si-a batut sotia! Ioana Nastase a sunat la 112 in stare de soc: Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Ioana Nastase a chemat de urgenta politia, vineri seara, dupa ce a fost agresata de sotul ei in locuinta acestora din Complexul Stejarii. Aceasta nu a vrut sa depuna plangere. Doamne Fereste! Nu vreau sa-i fac rau. Pentru ca se stie ca are condamnarea. Si ar fi urat.

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce a fost acuzat de sotie ca ar fi batut-o: Asa spune ea? Nu imi aduc aminte...

Ioana, sotia lui Ilie Nastase, a anuntat vineri seara politia ca a fost agresata de fostul tenismen. Ea a spus ca s-a simtit in mare pericol dar, chiar si asa, nu va depune o plangere impotriva.

Subiectele zilei: Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna? O dilema inutila; Valeriu Nicolae, atac dur la liderii USR-PLUS care au luat bani din CA-uri, inclusiv Vlad Voiculescu.

Profilul insurectiei din SUA. Aceasta majoritate tacuta, crescuta in sanul Partidului Republican din Statele Unite, isi are originile in anii 60, odata cu candidatura esuata a reprezentantului republican Barry Goldwater. Radu Lupescu, medicul roman decorat de Macron: Am plecat dupa simulacrul de alegeri din 1990. Medicul roman Radu Lupescu 50 de ani) a fost decorat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )