Libnet.ro
UNICEF

19:17

Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Playtech Playtech,
Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021, cititi in articolul de mai jos. Amna de la Survivor are probleme grave de sanatate. Medicii show-ului TV i-au dat vestea trista Amna are probleme grave de sanatate si este prima . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Valentin Uritescu are probleme grave cu sanatatea. Ce boala il macina: Nu poate vorbi sau ridica o cana

Unul dintre cei mai indragiti actori romani ai ultimelor decenii, Valentin Uritescu 79 de ani), va face vaccinul anti-COVID-19 acasa. Sotia lui, pe care Valentin o idolatrizeaza, ne-a povestit, in exclusivitate pentru playtech. ro, despre problemele de sanatate cu care se confrunta actorul, devenit celebru cu rolul sergentului Saptefrati, din pelicula Noi, cei din linia intai.

Horoscop joi 21 ianuarie 2021. Mari probleme de sanatate pentru o zodie, chiar azi

Astrele indica faptul ca una din zodii va avea mari probleme de sanatate. Vezi daca e vorba despre tine si care sunt primejdiile la care te expui! Ce spun specialistii despre cei 12 nativi ai horoscopului pentru ziua de joi, 21 ianuarie? Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. O zodie are probleme de sanatate Berbec .

Vaccinul Moderna are probleme. Un epidemiolog rupe tacerea si cere stoparea inocularii

Intr-o perioada cu multe confuzii legate de vaccinarea anti-Covid-19, vestile noi despre efectele secundare care se descopera bulverseaza si mai tare omenirea. Unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din California avertizeaza asupra unui lot de vaccinuri Moderna, sugerand oprirea vaccinarii cu serul respectiv. Compania Moderna, avertizata asupra reactiilor adverse dupa vaccinare Cel mai cunoscut epidemiolog .

Horoscop 19 ianuarie 2021. Zodia care are probleme mari cu copiii

Astrele dicteaza din nou intamplarile si trairile de care vor avea parte cele 12 semne ale horoscopului. Ce se intampla cu zodiile si pentru cine intervin probleme mari cu copiii? Horoscop pentru 19 ianuarie. Ce probleme intampina unele din zodii? Berbec Berbecii cauta neconteniti oportunitati sau asteapta ca lucrurile sa le pice din cer.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )