Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bianca Dragusanu se iubeste cu Gabi Badalau. Imaginile clare, acum nu mai e nicio indoiala

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu se iubeste cu Gabi Badalau. Imaginile clare, acum nu mai e nicio indoiala

Speculatiile au curs continuu inca de la mica lor escapada in Dubai, dar acum totul e clar. Imaginile vorbesc de la sine! Bianca Dragusanu si Gaba Badalau formeaza cel mai nou si controversat cuplu din showbiz-ul romanesc. Cum au fost surprinsi cei doi? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sunt intr-o relatie. Cum au fost surprinsi? . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, umiliti de o vedeta la PRO TV. Nu l-am vazut mare mascul! Ce, plateste femeile?

Invaluita in mister si negare, relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, traita in lux, in Maldive, bulverseaza pe toata lumea. Subiectul a fost comentat astazi de Cristina Cioran, la Vorbeste Lumea. Relatia Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau, un mister. Cristina Cioran si-a dat cu parerea Bianca Dragusanu pare ca a uitat complet de Romania, .

EXCLUSIV Catalin Botezatu, propunere geniala pentru nunta dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Sfatul pretios pe care i l-a dat barbatului

Catalin Botezatu a fost surprins sa afle ca fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, e la un pas de cea de-a treia nunta. Designerul vestimentar de top, care o cunoaste perfect pe senzuala blondina, ii da insa cateva sfaturi lui Gabi Badalau, viitorul ginerica: in viziunea Biancai, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, si .

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa. Ce legatura are Bianca Dragusanu

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau continua. De aceasta data, fostul sot al artistei a anulat iar programarea pentru consiliera copiilor. Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa Se face ca cei doi trebuiau sa ajunga marti, la ora 13:00 la Protectia Copilului pentru sedinta de consiliere a .

Bianca Dragusanu e o norocoasa. Ce a facut, de fapt, Gabi Badalau pentru ea, in Maldive

Bianca este o femeie superba si desteapta pe care orice barbat si-ar dori-o ca iubita, dar deocamdata nu e nimic intre noi. Sunt un barbat liber si asumat, spunea Gabi Badalau in urma cu cateva zile. La scurt timp, si Bianca a comentat posibila idila cu milionarul: Am iesit, este adevarat. Gabi s-a comportat ca .

Bianca Dragusanu, jigniri dupa intoarcerea din Maldive. Ce mesaj neasteptat a trimis

Dupa plecarea din Maldive, Bianca Dragusanu a transmis un mesaj amenintator pe o retea de socializare. Vedeta pare sa i se adreseze unei alte femei. Fosta sotie a lui Alex Bodi a petrecut aproape o saptamana in paradisul exotic alaturi de Gabi Badalau. Bianca Dragusanu, jigniri dupa intoarcerea din Maldive Bianca Dragusanu a parasit Insulele .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

Victor Slav, un tata model. Ce face cu Sofia, dupa ce Bianca Dragusanu a plecat din tara

Victor Slav se bucura de momente de neuitat alaturi de fetita lui, Sofia. Fetita se afla la tatal ei in aceasta perioada si este foarte rasfatata, in vreme ce mama sa se afla intr-o vacanta in Dubai si Maldive. Victor Slav, un tata model Micuta Sofia a ramas in Bucuresti, in grija bunicii materne, insa .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )