Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie. I-a lasat fara cuvinte pe toti

Playtech Playtech,
Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie. I-a lasat fara cuvinte pe toti

Invitat in cadrul emisiunii Showbiz Report, solistul de muzica populara a izbucnit in plans. Gheorghe Turda a vorbit foarte sincer despre pierderea sotiei, dar si despre gestul care l-a facut in amintirea ei in seara de anul nou. Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie Desi il cu totii stim zambind atunci cand apare la . continuă pe Playtech

Gheorghe Turda rupe tacerea dupa lupta cu covid-19. De unde crede ca l-a luat, de fapt

Gheorghe Turda a fost infectat cu noul coronavirus inainte de Craciun. in ciuda varstei, interpretul de muzica populara a scapat cu bine. De unde crede ca a luat virusul. Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID-19, dar nu crede ca a avut. Ce actiune crede ca l-a imbolnavit Gheorghe Turda 72 de ani) s-a infectat .

Falsa psiholoaga din Targoviste este fosta sotie a sefului de Politie care cerea parola la mitingul lui Dragnea - surse

Femeia angajata ca psiholog timp de 20 de ani la un spital din Targoviste, in baza unei diplome false, este fosta sotie a fostului sef al Politiei Dambovita Sorin Paun, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Paun se afla la conducerea Politiei Judetene in mai 2019, cand la Targoviste a avut loc un miting PSD la care a luat parte Liviu Dragnea, iar locuitorilor li s-a cerut sa spuna parola pentru a li se da voie sa inainteze spre oras.

Mioara Roman, internata in spital dupa ce stare ei de sanatate s-a inrautatit. Fosta sotie a lui Petre Roman sufera de Parkinson

Mioara Roman urmeaza fie internata in spital de catre fiice, dupa ce starea ei de sanatate s-a inrautatit. Fosta sotie a lui Petre Roman a fost testata pentru COVID-19, potrivit procedurii obligatorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )