Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai tare telefon chinezesc vine de la Vivo si n-are niciun buton

Playtech Playtech,
Cel mai tare telefon chinezesc vine de la Vivo si n-are niciun buton

Vivo Apex e un smartphone care se remarca prin lipsuri: n-are port, n-are butoane, n-are crestatura sau ecran perforat. Totusi, e primul telefon remarcabil din 2019. Vivo Apex 2019 e similar. continuă pe Playtech

Cum dezgheti ieftin si rapid masina. E cel mai tare truc! VIDEO

Nu toti soferii aleg metoda potrivita cand vine vorba de dezghetarea masinii. Iata un truc simplu prin care dezgheti masina rapid si usor. Pune apa calda intr-un recipient sticla de 2.

Huawei pregateste cel mai futurist telefon cu doua calitati remarcabile

Primul telefon 5G al Huawei urmeaza sa fie prezentat public in februarie. Compania promite sa fie cel mai bun de pe piata si nu doar datorita conectivitatii 5G. Huawei nu a prezentat.

Honor V20 Moschino Edition este cel mai ieftin telefon de fite cu culori stridente

Huawei si-a lansat cel mai nou smartphone creat sub brandul Honor intr-un eveniment dedicat pietei europene. Printre versiunile prezentate, se numara Honor V20 Moschino. Honor V20 sau Honor View.

Cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume vine in Romania (P)

Richard Barker, cel mai cunoscut hipnotist de scena din lume, vine in premiera, in Romania, pentru a sustine un inedit curs intensiv de 3 zile, in care va preda si va practica tehnici de terapie si de spectacol.

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] .

Topul brandurilor din lume: Amazon ramane cel mai valoros brand global, dar conduce cursa celor mai puternice branduri

, producatorul italian de supermasini, a recastigat titlul de cel mai puternic brand al lumii ultima oara detinut in 2014), conform raportului Brand Finance Global 500 2019, lansat marti la World Economic Forum in Davos. Amazon ramane cel mai.

PORCSALMI BALINT: UDMR pregateste cel mai mare congres de pana acum

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat ca cel de-al XIV-lea Congres al Uniuniiva fi cel mai mare congres de pana acum.

Lucas Pouille prefateaza finala de la Australian Open: Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor. Cred ca vor face din nou un meci minunat

Lucas Pouille 31 ATP, 24 de ani) nu castigase niciun meci pe tabloul principal de la Australian Open pana la editia din acest an, unde a reusit cea mai mare performanta a sa la un turneu de Grand Slam. Francezul a ajuns pana in semifinale, faza in care a fost oprit de Novak Djokovic scor 6-0, 6-2, 6-2). La conferinta de presa, Pouille a prefatat finala de la Melbourne, fiind de parere ca Djokovic si Nadal vor oferi un nou meci minunat. Cand joaca asa, Novak este cel mai bun din lume, dar si Rafa pare uimitor, a spus Lucas Pouille.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

George Soros a indentificat cel mai mare dusman al democratiei

Miliardarul filantrop George Soros a criticat China si pe presedintele acesteia, Xi Jinping, despre care a afirmat, intr-un discurs incriminator la Davos, ca este dusmanul cel mai periculos al societatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )