Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce este mai bun pentru organism, cafeaua sau ceaiul negru? Iata ce au descoperit oamenii de stiinta

Playtech Playtech,
Ce este mai bun pentru organism, cafeaua sau ceaiul negru? Iata ce au descoperit oamenii de stiinta

In teorie, cafeaua si ceaiul negru au beneficii similare. Ambele contin cafeina si, la prima vedere, te ajuta sa-ti sara somnul. in practica, comparatie dintre ele este mai complexa. Dupa apa, ceaiul este cea mai consumata bautura din lume. Estimativ, continutul de cafeina, desprins din teina, dintr-o ceasca de ceai negru fermentat este similar cu . continuă pe Playtech

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Vasluianca s-a dus la munca in Italia pentru a oferi un trai mai bun copiilor. A inceput sa il ingrijeasca pe batranul Giovanni, insa dupa un timp a inceput calvarul: A intrat noaptea in camera mea si..... E ireal ce se petrece

O vasluianca s-a dus sa munceasca in Italia pentru a oferi un trai mai bun copiilor lasati in tara. Femeia s-a dus la o agentie, iar aceasta a trimis-o sa lucreze ca ingrjitoare in casa unui batran. Dupa.

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinale, in situatia in care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinalele Campionatului European, in situatia in care tricolorii se vor califica in penultimul act de pe cel mai bun loc 2. Spania a castigat Grupa A si ar urma sa.

Trump: Voi fi cel mai bun prieten al iranienilor daca renunta la programul lor nuclear

Presedintele american Donald Trump a declarat, sambata, ca va fi cel mai bun prieten al Iranului daca aceasta tara va renunta la programul sau nuclear, transmite AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 IUNIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere a cotatiei de 1,41%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 iunie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,44%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IUNIE Aurul sparge rezistenta-cheie si ajunge la maximul ultimilor cinci ani

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,49%, in intervalul 12 - 19 iunie, intr-un raliu in care metalul galben a spart rezistenta-cheie situata la 1. 350 dolariuncie si reusind sa atinga ieri, 20 iunie, nivelul de 1. 385 de dolari uncie, cel mai ridicat pret al ultimilor cinci ani, dupa ce in perioada 5 - 12 iunie a stagnat in jurul pragului de rezistenta mentionat.

Cum arata vila vedetelor din Barbados! Este de vanzare pentru 40 de milioane de dolari!

Vila din Barbados in care o multime de vedete, printre care Printul Harry sau Elton John, si-au petrecut vacanta, este scoasa la vanzare pentru 40 de milioane de dolari. Iata cum arata luxoasa proprietate! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )