Libnet.ro
UNICEF

11:16

Vivo a anuntat doua telefoane chinezesti care iti vor cuceri interesul

Playtech Playtech,
Vivo a anuntat doua telefoane chinezesti care iti vor cuceri interesul

Vivo continua ciclul lansarilor regulate cu doua telefoane accesibile care arata bine si sunt adresate unui public similar, Vivo Z1 si Vivo Y83. in ultimele saptamani, am detaliat mai multe smartphone-uri noi din portofoliul Vivo, chiar daca gigantul asiatic nu face momentan eforturi foarte mari pentru a le comercializa in alte colturi ale mapamondului. in []. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care iti vor frange inima

Aceste trei semne zodiacale prefera sa-si urmareasca interesul si nu le pasa de sentimentele celor din jurul lor. Nu le pasa ca frang inimi. LEU Energia si increderea ta ii fac pe cei de langa tine sa graviteze.

Sofer inconstient, filmat butonand doua telefoane de un calator revoltat

Inca un sofer inconstient socheaza Romania! Barbatul a fost filmat la volanul unui microbuz plin cu calatori in timp ce butona doua telefoane in acelasi timp. Imaginile au fost suprinse de un pasager.

Imagini scandaloase! Un sofer de microbuz a fost filmat cu doua telefoane in maini, in timp ce se afla la volan

Un sofer de microbuz a fost filmat la volan avand in maini, nu unul, ci doua telefoane. Imaginile au fost surprinse duminica dimineata in timpul unei curse de maxi-taxi pe traseul Piatra.

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Zonele care vor fi lovite de furtuni la inceputul verii

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru intervalul curpins intre 28 mai 10 iunie. ANM anunta o incalzire treptata a vremii, dar vor exista si instabilitati atmosferice. Prezentam mai jos.

24 IT. Aplicatia care iti arata cand expira alimentele

Nu mai stiti de cand ati lasat pate/ul sau salata in frigider? Va trebuie niste etichete smart care va avertizeaza ce alimente expira si va fac retete cu produsele pe care le aveti.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Berbec Cat de des participati la evenimentele corporatiei din care faceti parte sau la tot felul de prezentari? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul in care veti intalni persoana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )