Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angajatii Metrorex intra in greva generala si va fi un dezastru pentru Capitala

Playtech Playtech,
Angajatii Metrorex intra in greva generala si va fi un dezastru pentru Capitala

Angajatii Metrorex vor sa intre in greva generala daca nu se va gasi o solutie pentru aplanarea conflictului de munca. Acestia chiar vor salarii mai mari cu 42%, pe care le vei plati tu, in calitate de calator zilnic. Sindicalistii Metrorex au anuntat ca vor face greva generala pe perioada nedeterminata incepand cu miercuri, 21 [] . continuă pe Playtech

Se anunta haos in Capitala! Angajatii Metrorex intra in greva generala pe termen nelimitat, incepand de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat vineri Unitatea - Sindicatul.

Angajatii de la metrou intra in greva generala saptamana viitoare pentru ca nu au obtinut majorarile salariale de 42%

Pentru ca nu au obtinut majorarile salariale de 42%, sindicalistii de la metrou intra in greva generala incepand de luni, in intervalul orar 4-16, fiind obligati, potrivit legii, sa asigure o treime din programul de lucru, a declarat, pentru ziare. com.

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat, astazi, Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM).

Sindicalistii de la metrou intra in greva generala, pe termen nedeterminat, incepand de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat vineri Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM), potrivit Agerpres.

Angajatii Metrorex au decis sa intre n greva generala marti sau miercuri, ntre orele 4.00 si 16.00. Lider sindical: Decizia este luata

Angajatii Metrorex, care joi dimineta s-au aflat in greva de avertisment pentru doua ore, timp in care trenurile de metrou nu au circulat, au decis sa faca greva generala marti sau miercuri, potrivit liderului Sindicatului Liber Metrou, Ion Radoi. Initial, sindicatul anuntase ca angajatii vor intra in greva luni.

UPDATE Greva de avertisment joi dimineata la metrou / Sindicalistii ameninta ca luni vor face greva generala / Reactia ministrului Transporturilor

Metroul nu a circulat timp de doua ore, joi dimineata, angajatii Metrorex fiind in greva de avertisment intre orele 4. 00 si 6. Sindicalistii cer marirea salariilor cu 42% si ameninta ca luni dimineata vor declansa greva generala. Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, i-a acuzat de santaj pe liderii sindicali si a spus ca metroul din Bucuresti nu a fost construit pentru bunastarea acestora, iar acceptarea majorarilor salariale cerute de ei ar insemna ca pretul unei calatorii sa cresca de la 2,5 la 4 lei.

Metrorex: Greva de avertisment joi dimineata la metrou / Sindicalistii ameninta cu greva generala ncepnd de luni dimineata

Metrorex anunta ca a fost notificata Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) cu privire la decizia declansarii grevei de avertisment, in data de joi, 15. 2018, intre orele 04:00-06:00. in aceasta perioada trenurile de metrou nu vor circula. Sindicalistii au declarat la inceputul saptamanii ca daca nu le vor fi acceptate solicitarile, printre care si marirea salariilor cu 42%, vor declansa greva generala incepand cu ziua de luni.

UPDATE Greva de avertisment joi dimineata la metrou / Sindicalistii ameninta cu greva generala ncepnd de luni dimineata / Reactia ministrului Transporturilor

Metrorex anunta ca a fost notificata Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) cu privire la decizia declansarii grevei de avertisment, in data de joi, 15. 2018, intre orele 04:00-06:00. in aceasta perioada trenurile de metrou nu vor circula. Sindicalistii au declarat la inceputul saptamanii ca daca nu le vor fi acceptate solicitarile, printre care si marirea salariilor cu 42%, vor declansa greva generala incepand cu ziua de luni. Metroul din Bucuresti nu a fost construit pentru bunastarea liderilor sindicali, care de mai bine de 20 de ani negociaza in numele angajatilor avand in vedere propriile interese, a reactionat ministrul Transporturilor, Lucian Sova.

Greva generala la metrou, incepand din 21 noiembrie(VIDEO)

Va fi greva generala la metrou incepand de miercuri 21 noiembrie. Anuntul a fost facut de catre Uniunea Sindicatelor Libere Metrou, care nu mai departe de luna trecuta obtinuse noi mariri salariale de la.

Cand incepe greva generala la metrou. Sindicalistii spun ca e pe perioada nedeterminata

Nemultumiti de dialogul purtat cu autoritatile, sindicalistii de la metrou, care au facut deja o greva de avertisment joi dimineata, au anuntat ca saptamana viitoare vor declansa greva generala pe perioada nedeterminata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )