Libnet.ro
UNICEF

14:45

Greva generala la metrou: cand vor bloca Bucurestiul angajatii Metrorex

Playtech Playtech,
Greva generala la metrou: cand vor bloca Bucurestiul angajatii Metrorex

Sindicalistii de la metrou a anuntat ca vor face o noua greva generala in luna decembrie daca nu li se satisfac revendicarile. Dupa ce au amanat greva generala din 21 noiembrie, angajatii Metrorex s-au strans in fata Ministerului Transporturilor si au anuntat perioada cand vor avea de gand sa faca greva. Cel mai probabil, daca [] . continuă pe Playtech

Greva generala de la metrou, programata sa nceapa miercuri, a fost suspendata

Greva de la metrou va fi suspendata pana la numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor, urmand sa fie reluate negocierile intre reprezentantii ministerului si salariati, au anuntat liderii Sindicatului Liber Metrou USLM).

Sindicalistii de la metrou au protestat n fata Ministerului Transportului si ameninta din nou cu greva generala

Sindicalistii de la metrou au protestat vineri in fata Ministerului Transporturilor, suparati pe ministrul Lucian Sova, care a vorbit la o emisiune TV despre salariile mari pe care le au angajatii Metrorex. Ei au sustinut ca este posibil ca greva generala sa fie declansata la mijlocul lunii decembrie. Atat greva de avertisment cat si greva generala anuntata pentru saptamana in curs au fost declarate nelegale de instanta.

Sindicalistii de la metrou suspenda greva generala de maine

Sindicalistii de la metrou suspenda greva generala anuntata sa inceapa maine.

Sindicalistii de la metrou amana greva generala, anunta pentru miercuri, pana la numirea noului ministru al Transporturilor

Consiliul General de la Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) a decis marti sa amane declansarea grevei generale, anuntata incepand de miercuri, pana dupa o prima intalnire cu noul ministru al Transporturilor, potrivit unui comunicat emis de USLM.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )