Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sfaturi pentru Dragnea de la sindicalistii din penitenciare: Ai grija, nu mai invita pe nimeni la baie

Playtech Playtech,
Sfaturi pentru Dragnea de la sindicalistii din penitenciare: Ai grija, nu mai invita pe nimeni la baie

Liviu Dragnea s-a trezit, marti dimineata, in penitenciarul Rahova, dupa prima noapte petrecuta in spatele gratiilor. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au publicat o scrisoare in care ii dau fostului lider al PSD mai multe sfaturi legate de viata in penitenciar. Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la trei ani si jumatate [] . continuă pe Playtech

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Angajatii din penitenciare, mesaj extrem de dur pentru Dragnea: Bine ai venit acasa, Liviu! / Cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Sindicalistii din penitenciare, critici constanti ai guvernarii PSD in special ai fostului ministru Tudorel Toader), ai recursului compensatoriu si ai modului in care puterea a neglijat imbunatatirea conditiilor de lucru din inchisori, transmit marti un mesaj extrem de dur fostului lider PSD: Bine ai venit acasa, Liviu!.

[FOTO] EUvotez 26mai YESlavot Campanii inedite pentru promovarea votului din 26 mai 2019

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare, iar indemnurile la vot se inmultesc si devin din ce in ce mai atragatoare. Companiile au lansat adevarate campanii, atat in online cat si in offline, pentru ca romanii sa inteleaga cat este.

CTP, dezlantuit: PSD intra in panica. () alegeri pentru iesirea PSD din Palatul Victoria

Liviu Dragnea s-a prezentat, pana la urma, la vot. A ales chiar sa voteze si pentru referendum. in lumina ultimelor evenimente, printre care si-o prezenta covarsitoare la urne, Cristian Tudor Popescu a venit cu cateva impresii. CTP sustine in editorialul sau ca nu e nimic de asteptat de la PSD. E un partid care nu [] .

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,61; TURBIDITATE: 0,26. S2 CLOR LIBER:0,27 mg/l;.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 27 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,56; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER: 0,34 mg/l; pH.

Reteaua de sanatate Regina Maria preia Spitalul Premiere din Timisoara, cel mai mare spital privat din vestul tarii

Dupa trei ani de prezenta in Timisoara, Reteaua de sanatate Regina Maria isi consolideaza expertiza medicala prin preluarea spitalului Premiere, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a tarii.

Metro asteapta minim opt oferte pentru operatiunile sale din China

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )