Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Playtech Playtech,
Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray. continuă pe Playtech

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

BOMBA MONDENA! Cel mai tare CUPLU din peisajul mioritic: Fosta lui Marcel Toader s-a LIPIT de... (FOTO)

Odata cu venirea primaverii a inbobocit si un nou cuplu monden! Anamaria Ferentz iubeste ca in adolescenta, si nu pe cine credea toata lumea, scrie Stirescu. ro! Fosta nevasta a lui Marcel Toader nu este.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

Capitala Romaniei, pe locul 5 in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Capitala Romaniei se afla pe locul 5 intr-un top al oraselor cu cel aglomerat trafic din lume, conform Indexului TomTom, citat de publicatia Bloomberg Business.

Samsung si-a lansat cel mai ieftin telefon: cat de bun este Galaxy A10

Majoritatea pasionatilor de Samsung viseaza in aceasta perioada la Galaxy S10, S10e sau S10 Plus. Tot acum insa, sud coreenii si-au anuntat cel mai ieftin telefon din portofoliu si merita.

Stirile ProTV: Ghidul Michelin a desemnat cel mai frumos oras din Romnia. Alte locuri din tara remarcate

In lipsa unor restaurante cu stele Michelin in Romania, ne mandrim cu destinatii turistice care au primit acest calificativ. Autorii Ghidului de Calatorie Michelin au pus pe harta obiectivelor care merita vizitate de lumea intreaga: Salina Turda, Parcul National Retezat si Valea Maramuresului.

Magia Zilei. Ce ascunde cifra numelui tau. Numarul 5 - cel mai vioi numar din intreaga scara numerologica

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre echilibrul care sta in numele fiecaruia. in numerologie, suma initialelor numelui reprezinta o cifra personala a echilibrului. Calculand-o,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )