Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Playtech Playtech,
Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] . continuă pe Playtech

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta.

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica. Deja expertii Fondului Monetar International au tras semnalul de alarma. Iar Romania nu va fi ocolita. Euro ar putea.

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Romania printre tarile cu cele mai mari vanzari de pesticide

Cele mai semnificative vanzari de pesticide in 2016 in Uniunea Europeana s-au inregistrat in Spania, Franta, Italia si Germania 79% din total), ele fiind urmate de Romania, Portugalia si Ungaria, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB): Actiunile BT, BRD si SIF Oltenia, cele mai tranzactionate

Actiunile Bancii Transilvania, BRD Groupe Societe Generale si SIF Oltenia au fost cele mai tranzactionate in perioada 8 -12 octombrie 2018, pe o piata in crestere cu 18,5% fata de prima saptamana din aceasta luna.

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

FOTO Privelistile de vis din Retezatul Mic, paradisul alpin de la 2.000 de metri. Cum arata cele mai frumoase locuri

Retezatul Mic se numara printre cele mai spectaculoase destinatii ale iubitorilor de excursii pe munte. Traseul spre varfurile de peste 2. 000 de metri din zona sudica a Retezatului sunt accesibile si pot fi strabatute intr-o zi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )