Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Playtech Playtech,
Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Moscova si, cel mai probabil, nu va participa nici in turneul din Singapore. Anuntul retragerii Simonei Halep a fost facut public intai in presa din Rusia si apoi confirmat pe pagina online a turneului. Simona Halep se teme ca daca va participa la turneu [] . continuă pe Playtech

Simona Halep s-a retras de la turneul de Moscova!

Simona Halep, liderul mondial, s-a retras de la turneul de la Moscova, au anuntat organizatorii competitiei Kremlin Cup.

Simona Halep se retrage din turneul de la Moscova din cauza durerilor de spate

Simona Halep nu scapa de durerile de spate cauzate de hernia de disc si nu va putea juca nici la Moscova. Numarul 1 mondial a anuntat marti ca nu vrea sa riste. Am incercat tot ceea ce pot pentru a fi gata, .

Simona Halep se simte bine la Moscova

Ajunsa in capitala Rusiei pentru turneul dotat cu Kremlin Cup, lidera mondiala Simona Halep a transmis un mesaj imbucurator pentru fani.

Tragere la sorti Kremlin Cup: Simona Halep si-a aflat adversarele de la Moscova

Astazi a avut loc tragerea la sorti a turneului Kremlin Cup, de la Moscova. Pe tabloul principal sunt Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Telenovela participarii Simonei Halep la Kremlin Cup a luat sfarsit marti, liderul mondial renuntand sa ia parte la competitia din Moscova. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat forfait in ultimul moment ea ar fi trebuit sa o intalneasca miercuri in turul doi pe Anastasia Pavlyuchenkova).

Simona Halep pune turneul din Singapore sub semnul intrebarii. Totul depinde de Moscova

Pentru Simona Halep aceasta saptamana va fi edificatoare in ceea ce priveste potentialul ei fizic in vederea participarii la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

FOTO in ton cu vremea! Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Moscova

Simona Halep participa in aceasta saptamana la turneul de la Moscova, ultima repetitie inainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

FOTO in ton cu vremea. Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Moscova

Simona Halep participa in aceasta saptamana la turneul de la Moscova, ultima repetitie inainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, despre finalul de an: Daca nu voi fi n stare sa joc la Moscova, ma ndoiesc foarte mult ca voi fi n stare sa joc la Singapore

Aflata la Moscova, Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la USA Today despre finalul sezonului 2018. Liderul mondial spera sa poata juca la turneul din capitala Rusiei, in caz contrar prezenta ei la Singapore Turneul Campioanelor) fiind sub semnul indoielii.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )