Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep a primit cadou o supermasina: cat costa si ce marca e

Playtech Playtech,
Simona Halep a primit cadou o supermasina: cat costa si ce marca e

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore. Chiar si asa, tot va fi premiata cu o masina sport foarte scumpa. Simona Halep va fi premiata cu o masina pentru ca. continuă pe Playtech

Simona Halep s-a ales cu un BOLID dupa ce s-a retras de la Turneul Campioanelor. Cat costa si cum arata masina de lux (FOTO)

Desi s-a retras de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate consola cu un super premiu care il va primi din partea WTA la Singapore. Romanca va primi un bolid pentru faptul ca a terminat anul pe primul.

Cadou fantastic pentru Simona Halep dupa retragerea de la Singapore

Accidentata la spate de cateva saptamani, Simona Halep se poate consola cu premiul pe care il va primi din partea WTA la Singapore: jucatoarea noastra va fi rasplatita cu un Porsche pentru faptul ca a.

E oficial: Simona Halep, lider mondial la finalul anului. A primit felicitari de la presedintele WTA

Simona Halep a inceput azi a 50-a saptamana ca lider mondial, avand un avantaj de 960 de puncte in fata danezei Caroline Wozniacki.

VIDEO Gest superb din partea lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Darren Cahill a tinut sa ii reaminteasca Simonei Halep cat de mult o apreciaza si a felicitat-o pentru ca va termina din nou sezonul pe locul unu.

Simona Halep, decizie finala: de ce renunta la turneul de la Moscova

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Moscova si, cel mai probabil, nu va participa nici in turneul din Singapore. Anuntul retragerii Simonei Halep a fost facut public intai in presa din Rusia si apoi confirmat pe pagina online a turneului. Simona Halep se teme ca daca va participa la turneu [] .

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I mondial, a anuntat, joi, ca nu va participa la Turneul Campioanelor, finala sezonului care va incepe duminica, informeaza WTA. Diagnosticata cu hernie de disc, Simona a declarat ca nu s-a antrenat in ultimele patru saptamani si ca nu este pregatita sa participe la turneul din Singapore.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup. Romanca a fost inlocuita de jucatoarea din Grecia, Valentini Grammatikoulou, informeaza Digi24. in urma cu doua saptamani, Halep a fost diagnosticata cu.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Kremlin Cup: are palmares zdrobitor in fata ei

Simona Halep va intra direct in turul al doilea la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier care se desfasoara la Moscova. Simona Halep va juca in turul al doilea impotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova,.

RECORD pentru Simona Halep! WTA confirma succesul romancei

Simona Halep termina anul pe primul loc in WTA. Luni, 15 octombrie, incepe saptamana cu numarul 50 pentru tenismena din Romania in fruntea clasamentului WTA. Simona s-a bucurat de inca un sezon.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 50-a saptamna / La o singura lungime distanta de Victoria Azarenka

Distanta dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki ramane de mai putin de 1000 de puncte in favoarea sportivei noastre 960 p. Halep a bifat saptamana cu numarul 50 pe primul loc, aflandu-se la doar o lungime distanta de Victoria Azarenka are 51).

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )