Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai scumpe orase ale lumii sau cat de bogata a ajuns Asia

Playtech Playtech,
Cele mai scumpe orase ale lumii sau cat de bogata a ajuns Asia

Singapore ramane cel mai scump oras al lumii, in care putini si-ar permite sa traiasca, dar sunt altele care vin tare din urma. Potrivit unui clasament realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Bloomberg, Singapore ramane cel mai scump oras al lumii. Gratie investitiilor in cercetare si dezvoltare, orasul este considerat unul smart, [] . continuă pe Playtech

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen.

HOROSCOP. Cele mai seducatoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!

Iata un top 5 al celor mai mai seducatoare femei din horoscop, nimeni nu are nicio sansa in fata lor, pot face tot ce isi doresc! HOROSCOP. Gemeni Nativele din Gemeni sunt in.

Tarile cele mai bogate ale lumii sunt pline de oameni anxiosi sau alienati (sondaj OCDE)

Oamenii din cele mai bogate economii ale lumii sunt ingrijorati de o gama foarte larga de aspecte, de la bani si impozite pana la serviciile medicale si pensii. Totusi, acestia nu cred ca guvernele lor vor face ceva in aceasta privinta, scrie Bloomberg.

Cele mai comune probleme de sanatate ale cainilor

La fel ca oamenii, cainii se confrunta cu probleme de sanatate pe care le pot intampina pe parcursul vietii lor. Afla care sunt cele mai comune afectiuni ale prietenului tau patruped si cum il poti ajuta.

Cum arata pipeline-ul livrarilor de spatii de birouri pentru cele mai importante orase regionale in 2019

Perceptia favorabila in randul investitorilor de care se bucura unele orase regionale din Romania continua. Cele mai dinamice dintre acestea - Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi au inregistrat mai multe locuri de munca noi anul trecut chiar si decat.

STUDIU Istanbul si Bucuresti, in topul celor mai ieftine orase din Europa in care sa traiesti

Istanbul locul 120) si Bucuresti locul 118) sunt in 2019 in topul celor mai ieftine orase europene in care sa traiesti. Asa arata un studiu publicat marti de Economist Intelligence Unit EIU), potrivit Agerpres.

Istanbul si Bucuresti sunt in topul celor mai ieftine orase europene

Istanbul locul 120) si Bucuresti locul 118) sunt in 2019 in topul celor mai ieftine orase europene in care sa traiesti, arata un studiu publicat astazi, de Economist Intelligence Unit.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la cuptoare si plite

Stock Busters eMAG. Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la masini de spalat

Stock Busters eMAG. in aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2335 seconds )