Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei Mate 20 Pro ar putea fi cel mai scump smartphone: cat costa telefonul de top

Playtech Playtech,
Huawei Mate 20 Pro ar putea fi cel mai scump smartphone: cat costa telefonul de top

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea noilor telefoane de top de la Huawei, dar deja se cunosc majoritatea detaliilor care nu te vor lasa sa uiti de Huawei Mate 20 Pro. in cadrul. continuă pe Playtech

Huawei Mate 20 Pro are o surpriza neplacuta pentru cine vrea stocare

Huawei Mate 20 Pro va fi prezentat pe 16 octombrie. Pana atunci, mai avem o runda de zvonuri si imagini neoficiale. Printre acestea s-a strecut o informatie importanta. Telefoane de.

Expertul evaluator care explica cum a ajuns Clujul cel mai scump oras din tara: Orasul are potentialul sa ajunga la 1 milion de locuitori in viitorul apropiat

Adrian Crivii, expert evaluator din Cluj, vicepresedinte si membru in comitetul executiv si fondator al Asociatiei Mondiale al Organizatiilor de Evaluatori WAVO, explica pentru Adevarul cum a ajuns Cluj-Napoca un oras extrem de scump din punct de vedere imobiliar.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re.

Cel mai inteligent sistem care iti gaseste un loc de parcare liber, creat de doi tineri din Brasov

O aplicatie revolutionara creata de doi tineri brasoveni cu scopul de a le face viata mai usoara tuturor soferilor. Asa am putea descrie pe scurt proiectul sPark, un sistem inteligent de administrare a parcarilor.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

Radoi: Mai avem un punct, cel mai greu

Mirel Radoi nu celebreaza calificarea la Campionatul European si atrage atentia ca mai avem de obtinut un punct cu Liechtenstein pentru a merge la turneul final.

Cel mai lung zbor din lume - S-a ncheiat cu bine prima cursa si avionul a aterizat mai repede cu 35 de minute n SUA

Joi a decolat din Singapore un avion Airbus care stabileste recordul pentru cea mai lunga cursa de linie: 18 ore intre Singapore si Newark, pentru 16. 700 km. Zborul inaugural, cu 175 de persoane la bord a durat mai putin decat era preconizat. Biletele costa de la aproximativ 1. 000 de euro dus-intors daca sunt cumparate cu o luna inainte.

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )